Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Én semennyi pénzért nem csinálnám ezt....a pénzért nem adom el a lelkem az agyam...önmagát adta el...de a legtöbb mondva csinált celeb..abból él, hogy a baromságait mondja..a sok ember erre vevő sajnos...
Éva
Gigi
meg sorolhatnám kik ezek?
Senkik a tv csatorna jól meggazdagszik belőlük..
Azokat én is megmosolyogtam!:))
Vicces volt tőlük a műsor!
Dehát az egész nem komoly,akkor meg mit várjunk??:))
Nekem az nem jön be Alekról, hogy ő egy elég buta srác....de ő mégis úgy tesz mintha kb 3 diplomás lenne, jah és sznob..a sznob olyan ember aki többnek akar mutatkozni mint ami..ő sosem fog a felső 10 ezerhez tartozni, mert ő egy egyszerű srác, de mégis azt hiszi ő valaki, pedig tökre senki....
de ő mégis úgy érzi, nem akárki...meg azok a maskarák amikbe beöltöztetik elég érdekes...
szerintem keres egy kedvező banki lekötési lehetőséget
ad egy összeget a szüleinek
és továbbra is nagyon szerényen él
és eljár majd haknizni
Számtalan megaláztatásban lesz része a nők részéről, teljesen függetlenül a pénztárcája vastagságától.
A celebvilág hallani se akar majd róla, sőt: egy műsorban is ciki lesz vele mutatkozni, így senki se fogja vállalni.
Kijön majd egy mulatós lemeze, amit valaki noname producer -de még ő is álnéven - kifosik egy hét alatt magából.
Alekosz akar mnajd írni egy könyvet, de döcögős lesz a megvalósítása.
A villabéliek bögyében is benne van már szerintem, ők se szívesen keresik majd a társaságát, de nekik muszáj lesz.
Fél év alatt olyan mélyrepülése lesz ennek a fura fazonnak, hogy elmegyógyintézetben végzi, vagy hazaköltözik és remeteként elvonul.
a bezárást és az elzárást annál jobban viseli valaki, minél primitívebb.
ugyanez van a börtönökben is. itt annyival könnyebb, hogy neki minden vágya teljesült, luxusban élhetett átmenetileg. ami nem adatott meg neki az a nő, hogy közelebb kerülhessen valakihez. vagy legyen egy élete párja.
„Az igazi szeretet igazi próbája mégis, hogy nem fél a másik ember szeretetétől, hogy elegendő benne a szelídség, a türelem és az alázat ahhoz, hogy elfogadja azt."
Alek néha forgathatná a nagy költő, Pilinszky János verseit, aki ma 30 éve halt meg.
Volna mit tanulnia tőle..
Szegény Alekinnyó!
Ha a való életben is ilyen,mint amilyennek adja magát a kamerák előtt, akkor menyasszony helyett marad neki a marok marcsa meg a rejzingerné.... :))
Azért sokat dob egy ilyen jelentéktelen fazonon a havi 1 millás lóvé egy éven át... :DDD
Sok probléma volt az orosz lánnyal de egy vitathatatlan erénye biztosan van: a legszorgosabb kutatás eredményeképpen sem lelhető fel róla egy meztelen kép sem. Ebben a környezetben ez már akkora előnnyé vált, amit a bent lévők 2/3-a már nem volt képes megugrani. Így most, hogy odabent megszüntették a türelmi zónát, talán láthatunk valami olyasmit, ami távolról emlékeztethet arra, amiről a műsor címe szól. Keressenek feleséget a főszereplőnek!
Még nem tudni, igazából milyen lány Olga, mert eddig a nézőknek nem nyílt rá lehetősége, hogy kiismerje, de talán majd most, ha ugyan lesz folytatása a tegnapi, Alekkal való, meglehetősen furcsára sikeredett kapcsolatának.
A különc, önmagától eltelt görögről viszont már mindent tudunk:nem szereti, ha egy lány ellentmond neki, ha bírálja a kijelentéseit, a viselkedését, ő akkor van elemében, ha diktálhat, utasíthat, felügyelheti a másikat, ha a kezében tarthatja.
Ha ellenállásba, elutasításba ütközik, akkor csalódott, értetlen, sértődött, dühös és befelé fordul, ahogyan tegnap is tette.
Ezért nem lesz egyhamar egy normális párkapcsolata, de az ilyen nem is érdemli meg..
Tegnap este az egész ország sajtója átvette a kamuhírt, miszerint fantasztikus reklámszerződés vár rá. Olyan profik is bedőltek a kacsának, mint a Blikk, Bors és számos más bulvárlap.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?