Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Mert vonzó nő. Értelmes. El lehet vele beszélgetni, mégha töri is a magyart...
Nem nyálas, mint a többiek...
Kicsit még szórakozni akart vele..
De most már leesett Aleknak, hogy nagy falat neki...
Ehhez a nőhöz egy értelmiségi illik...
Ugye???
Teljesen kiakadt miattuk:DD
hát ezzel az egy mozdulattal Alek még mélyebbre taszította magát szerintem:)
Most aztán leszerepelt az egész ország előtt .
De attól, hogy Olga azt mondja neki bújjon oda hozzá nem kell mindjárt szexre gondolni , ez semmibe nem került volna neki , nem kell mindjárt ajtóstul rontani a házba szerintem.
Nem láttam a videót sajnos:)
Hát az ágyban hozzá akart bújni Olga,de ő meg elfordult.
Sziasztok!:)
Alek egy töketlen barom,amit tegnap lefekvés után láttam az volt az érzésem hogy Alek csak a szájával (férfi):))Ha mellettem van egy olyan Nő mint Olga,meztelenül, és azt kéri hogy bújak oda akkor nem elfordulok :DDDD Nem kell feltétlen a szexre gondolni mindjárt az eső összebújásnál de érezni a másik testét,melegét az is tud nagyon jó lenni.)
Alek egy töketlen vízi vadbarom.)Ez a véleményem:)
Veronika sem hozzá való:)Alek szerintem megvan elégedve a markával:DDDDDDDDDDDDDD
Maradjon csak Veronika, szerintem nem fog sokáig tartani ez a kapcsolat. Amit tegnap este Olgával tett Alek, az azért már tényleg sok volt.
Azért attól, hogy ő választ, még nem jelenti azt, hogy így kell viselkedni egy hölggyel!
Szerintem is megkönnyebbülés Olgának, ha Veronikát választja Alekosz!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?