Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Olga ki ismerte..okos lány apám!!
Le a kalappal előtte, korához képest...
Az a buta liba illik Alekhoz!
A másik az a csucsori szájú
azt a tuskó mindenit
én biztos kikeltem volna az ágyból
Ez nem is kétséges.
Ha nem változtat a természetén, az önzőségén, a ridegségén, ha nem adja fel egyik-másik beteges méretű rigolyáját, akkor-a jelenhez hasonlóan-bármiféle párkapcsolatra alkalmatlan marad, ez teljesen bizonyos.
Ez esetben akár beállhat szerzetesnek is.
:)
Na! Akármilyen is ez az Alekosz, a fórumot mégis alig bírtam végigolvasni, annyit írtatok tegnap óta :DDDD.
Jut eszembe Kiss Ádám: nem nézem a valóvilágot, nem nézem a valóvilágot----na, de ez az Alekosz!!!!!:DDDDDDDDDD
Sziasztok!
Csak nehogy úgy járjon a srác,mint annó BB Évi,aki jelenleg a kaposvári pszihiátria vendégszeretetét élvezi. Van két gyereke,az egyiknek azt sem tudja,hogy ki az apja. Addig volt minden frankó amíg tartott a buli és megvolt a pénz. A lóvét 1-2-re eltapsolta, majd a " barátok" is elpártoltak tőle, az Évikénknek meg mi jutott??? Mint a családba az ötödik gyereknek,az apja f...a (locsolója) :D
Akár ki legyen Alekosz menyasszonya már most borítékolom,hogy nem fognak megenni egy kiló sót együtt,az 100%. :)
engem sem kért még fel rá senki:(
Mármint lapok:))
Hát persze hogy lehet.
De emberileg nem lesz jobb tőle.:)
Szerinted ezzel milyen célokat érnek el?
Kaptak egy népszerűséget,de emberileg nem lesznek jobbak,csak lehetőséget kaptak rá,ha ügyesek akkor alkothatnak,ha nem,akkor meg nem.
Tehát az,hogy ő most csinált egy béna műsort,nem lesz sem jobb ember,sem sikeresebb az életében,ha ez után nem lesz okos.
A népszerűség nem egyenlő a sikerességgel.
Egy normális ember nem ilyen áron éri el a céljait mint ők!
Én ha valamit akarok, akkor küzdök a saját erőmből...nem pedig hülyeségeket beszélek, csak hogy népszerű legyek...
Nekem már ez az Aleksoz ízé sok/KK/!
Ennek olyan következménye is lehet,hogy elszáll a hírnévtől.
Azt is gondolhatja,hogy most aztán minden az ölébe hullik.
És semmit nem kell érte tennie.
A pénz és a lehetőségek elúsznak ha nem tesz érte.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?