Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Márpedig az ilyen műsorban akinek nem kell a rajongott hős, és ezt közvetett, vagy közvetlen módon ki is nyilvánítja, annak nincs helye bent.
Akkor Olgát kirakják, bármennyire is rokonszenves az akcentusa..
:)
szerintem mindnek érdkes arca van...:XD
egy szép van ..az Éva..szerintem...
Szerintem nem is nyerni ment oda :) Szeretné ha felfedeznék, észrevennék. Kizárt, hogy bukna Alekre.
A nők zöme nem Alekért van ott, hanem, hogy szerepeljenek A TV.-BEN.
Értelek:))
Nekem nem tetszik,főleg a haja:))
És nem kicsit magasabb mint Alek:)
Nem, nálam ez nem így van Cilu, én tényleg érdekesnek találom őt, pedig még alig hallatta a hangját..
:)
szerintem olga okosabb aleknál
kevés pasi mer okosabb nőt elvenni
ugyhogy olga nem lesz ennek a műsornak a nyertese:d bár itt pont az nyer aki megszabadul alekosztól szerintem:D
Te tudod mikor szokták ezt mondani?:
Érdekes arca van?:)
Érdekes az arca és számomra van a viselkedésében bizonyos titokzatosság és távolságtartás..
Kíváncsi vagyok, miként viselkedik majd, ha randira hívják.
/..ha egyáltalán szerencséje lesz Alekkal egy-két órát négyszemközt eltölteni, mert az sem kizárt, hogy ma elküldik../
Nekem is Olga a legbigébb a felhozatalból!
Na igen, az már elmegy!
De kevesebbé, ilyen némberekkel!
Én nem is tudom mit mondjak! Annyira gáz ez a műsor! Főleg a nők miatt. Ha egyáltalán lehet őket annak nevezni. Alekosz már különbet is találna magának mostmár.
Szerintetek mennyit kp-t kap, hogy bevállalta ezt?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?