Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
nem értem mit ordítanak...félenek?
vagy ilyen a fajtája
ezek meg is vernék alekoszt és kirabolnák a kis családjukkal együtt...CIGO MAFFIA
Vili, hogy mindegyik bányarém, vagy ostoba, de ha választani kell: kisugárzás, kinézet, mentalitás... Még ez az Olga elfogadható.
Alekosz, még most is szűz :D lenne ha nem lett volna Való. Mostmeg ugye mán celeb (mi is az?), meg pénzes csávó! :D
ne mondj ilyet..nem akarod ezt a görög hőst XD
hihi:)
hehe:)
jót nevettem:))
Olivér beválogatta őket:)
Alekhoz viszont jaja mind tökéletes
én meghalnék ha hozzám érne alekosz:D
Igen:))
Maradjunk annyiban,hogy szép nő egy sincs bent,esetleg Éva.De Alekhez képest mind jó:)
Ez előttem sem kétséges.
Andreát megértem, ő úgy látszik, szívesen összekötné az életét a kisebbfajta vagyont elnyert "félistennel".
Az persze már egyáltalán nem biztos, hogy a kapcsolatuk tartós lenne, bár mit lehet tudni.
Előbb-utóbb nyilván akad valaki, akinek a kedvéért, a szerelméért, ez a fura fazon képes lesz akár 180 fokot is változni, ill. a taszító, ellenszenves tulajdonságaiból leadni.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?