Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Én ezt megértem, tisztában vagyok a nézettség/azaz a profit/ mindenhatóságával "Rtl Klubéknál", mégis rohadtul zavar, mert ezek a lányok erőszakosak, gátlástalanok, helyenként ízléstelenek, főként Magdi, akinek feltett szándéka, hogy másokat kicsinál.
Ezt azért nem szabadna hagyni, azért léteznek íratlan viselkedési, együttélési szabályok, nem?!
Megérik a pénzüket az illetékesek ott a paraván túlsó oldalán, ha ezt tolerálják..
Nem lep meg a testvérpár provokatív viselkedése.
/ Csak halkan kérdezem, itt a menyasszonykereső-játékban nincs etikai kódex, nem léteznek viselkedési szabályok, a két botrányhőst kívülről senki nem fogja leállítani?!/
Most nézem a tegnapit felvételről, Lilu nagyon jól néz ki, érzékelem rajta, hogy belül röhög az egészen. Az őszintétlenségi játék is csak ürügy, hogy összeveszejtsék a jelölteket.
Alekosznak elég egy apró eltérés a saját forgatókönyvétől és már kőbunkó módon belerondít a nők lelkébe. Veronika a maga egyszerű módján szerethető karakter. Beatrix - ahogy Barbara is - most jó fej volt, ahogy Veronikát vigasztalta, ellentétben húga, Magdi és Andrea rúgtak még bele egy nagyot.
Igen,jó ruci ,jó cicitartó,stb..:)
Klassz bikini,az övé elég gáz:(
Hát igen, de azért a hajápolás, smink, stb.
Sok sok lehetőség van.
:O)
Igen, az nekem is feltűnt.
A csókokkal lehetnek ilyenkor bajban a lányok ilyen műsorban. Akkor mindig összeszorulhat a gyomra annak, aki már tényleg Aleket szeretné.
Ezért hülyeség ilyen műsorba bemenni, mert egyrészt 1 birka leszel a többi között, akit odahajtanak a főfőhöz, így az önbecsülésnek már annyi és utána meg viseld végig, hogy másokkal hogyan enyeleg.
Hát ehhez is gyomor kell.
Igen:))
Mondjuk a feje majomkás,azzal nem tud mit kezdeni:)
Igen. Ez már csak magán múlna. Kis igényesség.
Viszont így tényleg passzol. :)
Szerintem fullosan passzol Alekoszhoz. És tiszta is a viselkedése. Még okos is. Ahogy Beatrixet lekezelte, az zseniális volt.
Persze azért ehhez most az is hozzásegíti, hogy érzi, hogy Alekosznál befutó.
Ha nem így lenne, akkor lehet, hogy észre sem vennénk.
:O)))
Na akkor itt a hiba
Barbara Brigitta
:)))))
Azt mondja tegnap Lilu dr., hogy Alekosz a halakhoz is ért :-). Erre Alekosz kiselőadást tartott a kardszárnyú
delfinről, rosszul mondva az Orca latin nevét :-), és hogy itt úszik egy :-)!!!!
Az orca, nem is hal, hanem emlős és a Tropicariumban, egyetlen kardszárnyú delfin sincs.
Nem is lehetne mert azonnal megennék egymást a cápákkal.
Na akkor összekevertem a neveket.
Hogy hívják a csúnyácskát, aki a legjobban bejön Aleknek?
es hogy egy kis objektivitást is mutassak alek visszautasitotta a csokját:D
és abból kiindulva hogy alek ezt hogy vera nem csokolta meg elutasitásnak vette, feltételezen hogy alek is elutasitásból nem csokolta meg:D
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?