Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Brigi?
Miért?
Nagy meglepi volna,és a nézők nagyobb része örülne neki, de az az érzésem, ez még várat magára..
A csatornának jó, hogy ök csinálják a balhét és irigykednek Andreára, Barbarára, mert nézettséget generálnak.
jaj,de jó
mondjuk az Ordenáré Sisters pont kettő :))
mikor lesz megint kiszavazás???
ma?
hány tyúkocska búcsúzik a kiskakastól?
szerintem Geszti inkább kimenekítette őt onnan!
Hamarabb elkezdhettek dolgozni, nagy tervek voltak itt már Katival akkor- szerintem
valóban jó volt a dalunk nemzetközi megítélése, de ez nem azt jelentette, hogy akik a neten Katira szavaznak, azok majd az sms-t is rá küldik!
Itt tévedtünk nagyot, ez volt kissé félrevezető.
Vajon ezen a netes szavazáson Azerbajdzsán hányadik lett?
Elfogadom amit írsz.
Azért az érdekes a számomra, hogy W.Katit az X-Faktorból idő előtt kigolyózták, miközben sztár lett-megérdemelten..
Én örülök neki.
nem különösebben lényeges a helyezés
sokkal inkább, hogy mennyi hozadéka lesz ennek a dalnak: a zeneszerzőnek meg fog lendülni a karrierje külföldön is (itthon is), nem véletlenül kereste velük pl. a Blue együttes a kapcsolatot (az egyik tagnak van egy duettje Elton Johnnal).
Remélem, zenei téren lesznek nemzetközi kiugrási lehetőségei a szerzőknek.
Sajnos ez igaz.
Nem tagadom, túlzottak voltak a várakozásaim, talán a beharangozások hatottak rám a kelleténél jobban..
Nekem a háttértáncosok nem tetszettek, az akrobata mutatványaik nagyon nem illettek ide..
hát nekem nem tetszett ez a dal mikor először hallottam, semmi magyar nincs benne, akár celin dion is énekelhette volna
attól hogy sokat mondjuk hogy lehetünk elsők még nem leszünk:D
Tegnap csoda történt, mert egyszerűen képtelen voltam rávenni magam, hogy nézzem ezt a ..........(mindegy is, hogy minek nevezném)
Rossz a műsor címe. Ez inkább Szánalom, a legfelsőbb szinteken :D
Alek most egy ideig felkapott lesz. Még nem tudni, kit magával a nászútjára, Görögországba, azaz lesz-e itt komoly kapcsolata, vagy sem, de utána nyilván egy sereg hakni vár rá, nagy országjárás, zajos körül rajongás.
Belakja a nyeremény-lakását a Corvin Sétányon, furikázik az új kocsijával, ha van jogsija, és élvezi az életet, a népszerűséget.
Utána viszont jönnek a hétköznapok, amikor a jólétében is el kell döntenie, mit kezdjen magával..
Addig azonban még van két hete udvarolni, tenni a szépet, nyomulni a felajánlkozó lányokra, és főként VISELKEDNI, és VISELKEDNI, ahogy a forgatókönyvben megírták,mert nem tehet mindent úgy, ahogy az ösztönei vezetik, nem a maga ura.
Gondolom, még azt is a paraván mögött döntik el, meddig mehet el egy-egy lánnyal..
Azt hiszem,már sokan várják, miként alakul a kapcsolata az érdes modorú, nagy szájú testvérpárral, képes lesz-e mértéktartó lenni velük..
No és nagy kérdés, melyik két lányt küldi ma haza..
OFF!
Csak 22. lett Wolf Kati, mit szóltok hozzá??
Aleknak ha van esze, nem siet elküldeni a kislányosan viselkedő Veronikát.
Fogja fel úgy, hogy felkeltette az érdeklődését,még lehet folytatása, ha nem türelmetlen, elvégre két hét még előttük van.
Legyen szép a vasárnapotok!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?