Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Ezek után eszem ágában sincs oda regisztrálni.
Pedig hogy szerettem volna... :)
privát mesélt alekoszról, mivel alekosz nem regisztrált a társkereső irodában vagy klubban!
nyugodtan mesélhetett róla.
engem a semmiről sem szóló, unalmas dialógusok zavarnak
egy ismerkedős beszélgetés nem ilyen!!
nem hallottunk még sosem olyat, hogy mesélj a családodról! merre járt a család nyaralni a gyerekkorodban? milyen filmeket szeretsz? láttad a .....filmet? hova jársz szórakozni? miket scinálsz a legjobb barátnőiddel?
stb......
Kamu cikk.
Egy társkereső oldal irodavezetője nem ad ki ilyen információkat. Hacsak az érintett engedélyével nem...
Nagyon is lehetséges. Ez bulvár műsor, ezért eszedbe se jusson történelmi hitelességet keresni, itt csak szórakoztatni akarnak.
Már ha sikerül.
Tegnap nagyon mellélőttek, üres, semmitmondó események zajlottak, és unalmas volt Alek is, hiába hűsölt a tehetség vizében, ill. a tejes kádban Barbarával...
:)
Panem et circenses.
Kenyeret és cirkuszt(a népnek)
...mondta Néró.
van valakinek otlete arra, hogy a tegnapi gorog esten miert voltak romai gladiatorok es mi volt az a romai furdozes?
Nem lehet, hogy az RTL-nel valakinek hianyosak a totenelmi ismeretei?
Hát ez az!! Úgyse adták volna le, esetleg egy-két sejtelmes kockát amiből kikövetkeztetik a nézők.
mekkora szájhős ez az alekosz!!
miért ne engednék a műsorgazdák?
nem kötelező azt le is adni az esti összefoglalóban!!
Talán ők voltak a legalkalmasabbak a jelentkezők közül ....
Kérdés, hogy milyen szempont szerint válogattak .....
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?