Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Dehogy bántlak.Eszemben sincs.
♥
mégegy 18-as karikás:
Alekosz a kis rongyos alsógatyájában, veronka meg rajta ülve krémezi............
a harmadikos tanítványaim is nézik és hatalmasakat röhögnek a görög monkey hülyeségein: amennyire elmesélték, meglepődtem, mennyire helyén kezelik a történéseket!
ettől függetlenül mérgelődtem, mert mégsem az ő korosztályuknak valónmak tartom.
fél hétkor bebólintottam a tételeim fölött és nyolckor keltem
nem láttam a görög hőst, most vakarózom az idegtől :)))))))))))))))
vissza kell néznem! :D
Ne haragudj de nem tudok szó nélkül elmenni a beírásod mellett.Miért engeded nézni a gyerekednek ezt a műsort?Az én gyermekem is majdnem ilyen idős így mellbe ütött a beírásod.A szöveg meg a másik.Honnan vesz ilyet a gyerek,hol hall ilyeneket?Én is hallok meredek szöveget de azért itt még nem tartunk.
Na látod Ami ,többek között erről is beszéltem a másik fórumon.
Nem volt egy szerencsés beírás,remélem tanultál belőle!
Hát, ha a hétévesednek ezektől feláll, és még közli is, akkor tényleg inkább semmit se nézess vele, mert Erős Antónia a Híradóban erotikusabb szebb nő, mint ezek.
Amúgy én elgondolkodnék picit, de nem azon, hogy mit mikor és miért írjak az ORTT-nek.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?