Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Beteg:)
Nincs az a pénz amiért kettesben maradnék vele pedig ezek szerint nem kellene félnem,h leteperne:)))
Igen, nekem is ez a lankadtság volt teljesen furcsa.
Szegény, szegény Alekosz! Nem elég, hogy kretén, még impotens is.
Vagy pedig nincs tisztában a szex fogalmával, mert én úgy látom, hogy némi simi-simi, és egy kevés nyálas puszi őt tökéletesen kielégíti. Amikor ezeket a jeleneteket látom egyszerűen undor fog el ettől a szerencsétlentől.
Nem igaz, hogy az rtl nem látja, hogy egy szellemileg és érzelmileg moszat szinten lévő emberkéből csinál udvari bolondot!
Nekem az volt furi, hogy állítólag 6 hónapja nem volt nővel, mégsem állt fel a cerka mikor simogatták a lányok....
( még rám is nagyobb hatással volt:) :D )
Szia♥♥
Az is langyos volt.)Dinnye ahogy van!:))
Remelem nem Andrea lesz az, mert ket percet nem birnak ki majd egymassal.
Erdekes volt a prezentaciojanak a megitelese. Alekosz szerint ertekelendo, hogy Andrea oszinte volt. Hat, nekem ugy tunt, a prezentacio uzenete az volt, hogy "Alekosz, te nem szerepelsz a hosszutavu terveimben."
Szia fingusz:)♥
Még egy ilyen car műsort!
Csoda,h Alek meg mert csókolni egy lányt.:)
Sziasztok:)
Alek akkor látott puncit mikor az öreganyját fellökte a disznó:DDD Olyan langyos mint a harmatos molyfing:))))))
Nem újság ez, mióta ismerjük, nem mutat érzelmeket.
Hiába vette zokon a kritikát, ő valóban érzelmi analfabéta és ha nem változtat rajta, még sok gondja lesz az életben, főként a párkapcsolatai terén.
Rideg a lénye, ritka a mosolya, nevetés helyett pedig szánalmasan vihog..
Hiába kommunikál fölényes biztonsággal, ami csak eszébe jut, aki jobban megismeri, azonnal átlát rajta, hogy ez csak máz.
Férfinek pedig alighanem selejtes.
Alekosz titokban jelentkezett a villába
2011-05-20 09:23:23
Budapest - Hosszú hónapokon keresztül senkinek nem említette, hogy jelentkezett a ValóVilágba.
Alekosz hpogyan adta be az adóbevallását?
Most nyilallt belém ez a kérdés.
Kiszáradt érzelmileg Alekosz
2011.05.21. 06:15
A korábban sziporkázó Alekosz egyre csendesebb. A pszichológus szerint gyanús, hogy nem mutat érzelmeket, ha így folytatja, baj lehet a vége.
A szívceremónián Alek az egyik lánnyal csókolózott-Barbara-a másikat úgy küldte el-Olga-hogy még meg sem puszilta az arcát, ez így elég furcsán jött ki.
..és nem értem, miért Brigitől vált meg, mikor a lány úgyszólván mindenkinél jobban ragaszkodott hozzá, hacsak valaki nem hívta fel a figyelmét, hogy luxusprosti..
Jövő vasárnap lesz a nagy esemény, a párválasztás, szerintem Barbara, vagy Andi esélyes a menyasszonyi "posztra", de nem hiszek abban, hogy ez a lehetetlen fazon Alek komolyan gondolja az egészet..
Komplett csőd ez a teátrálisan viselkedő pasi, és minden tekintetben értéktelen, ez most végérvényesen bebizonyosodott.
Ezen számomra az sem változtat, ha valami csoda folytán elszánja magát és hancúrozik/lepedőzik/ egyet a kiválasztott lánnyal.
Nálam leszerepelt.
Hé, én ugyanezt olvastam a múlt hetri Storyban, és még azt hogy mielőtt elkezdi olvasni az újságot, megszagolja.
És a kertben felporszívózta a tyúkszart, és amikor vett egy kocsit az anyjáék csak papucsban ülhettek be!
Hát ezt írtam korábban.:-)
A második felénél már csak a fejét mutatták...:-)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?