Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
..a beteges méretű rendmániáját, cezaromániáját nem is említettem!
..és még lehetne sorolni, miért kellene orvoshoz fordulnia, bár kérdéses, a szakember mit tudna kezdeni vele..
Ilyen az autizmus is.
Nem normális,olvashatod, hogy Asperger-szindrómában szenved, amiről nyilván fogalma sincs, mert orvos még nem látta..
Kényszeres viselkedés, túlzottan modoros, precíz nyelvhasználat, a helyzethez nem illő, emiatt kínosnak, groteszknek ható viselkedés,betanult szövegek ismételgetése, /melyeket sajátjaként ad el!!/, stb, stb.
Egy ország röhög rajta, amit ő-és a szülei- saját sikerének tud/tudnak/ be.
szerencsétlen, szánalmas alak!
na ne mondd már, hogy moszatból udvari bolonddá válni nem karrier!
:DDDDDDDDDDD
sztem minden csaj a lóvét nézi...de szánalmasan csúnya nők....istenem ezeknek nincs szemük??
zavar ez a fickó, iritál....brrrrr
Jerzy az már sokkal jobb srác minden tekintetben!
Szerinted ez a fickó normális?
sztem nem....szánalom, ahogy büszkén, öntelten a nőket alázza...
Már az RTL azt sem tudja, hogy szerezzen nézettséget magának....nem semmi...Olivér csak röhög a háttérben:)
ő is jókat mulat...
Sziasztok!
Alekosz egy luzer csávó!
Nekem nem jön be szegényke...de a nők akik ebben a szánalmas műsorban szerepelnek...rém rondák....
nem tudom a magyar nők ilyen rondák?
Az utcán sokkal szebb csajok mászkálnak...Alekosznak jók ezek...végül is...ő sem egy Donhuan:)))
Én is úgy gondolom,h lesz még vmi nagy érzelmi kitörése.
Lehet,h a kiválasztott menyasszonyra tartogatja de,h mit csinál majd vele abba bele sem merek gondolni:)
Az Rtl elszántan védelmezi az alfahímet a szakemberek kritikáival szemben..olvassátok el a BORS mai cikkét, nagyon érdekes..
A pszichológus szerint furcsa, hogy valakit félévre bezárnak, és nem hiányzik neki senki, pókerarccal jön-megy és csinálja végig a küldetését, nem vágyik szabad mozgásra, utazásra, vagy arra, hogy lássa a természetet..
Ő a jelek szerint már a gyermekkorában megtanulta elfojtani az érzelmeit, ebben a neveltetése-azaz Vája-mama is ludas lehet..
Akkor betenné:DDD
Mármint a ..pénzt..a bukszádba:DD
na, na..láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni..
:)
:))
Na abban nem sok mindent találna:))
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?