Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Amúgy megvan, hogy honnan koppintották ezt a műsort, csak ott legalább a szereplő kinézett vhogy a fejéből... :S :)
Bocs, csak úgy eszembe jutott.
Nekem nem, én imádom.
Ez olyan régi szoc.reálos, vonattal a Balcsira, hozott szendókkal, pörkölttel, necc pólóban...
Ő meg már Úrifiú, és neki nem a Balcsira kellene menni, hanem a tengerhez.
Tudom is én...:-)
vagy az a diszharmonikus, hogy a nagy-nagy Nagy Alekosz , aki lakást nyert meg kocsit meg rengeteg pénzt és az ország híressége lett, az vonaton közlekedik?
ebből a szempontból értem
Na, próbálta fitogtatni a görög (nem) tudását...
Annyira betanult volt részéről, még a köszönöm-öt sem tudja görögösen mondani.
..aztán betanul dialógusokat, melyeket később sajátjaként ad elő, mint azt a való villában több ízben is tapasztaltuk.
Ez afféle kis stílű húzás a részéről..
Veronka tetszik Alekosznak!!
teljesen spontán adott neki egy puszit!!!
láttátok????????
Vanilia sodóval leöntött tojásrántotta:))
Remek reggeli:)
miket esznek ezek?
fúúúj
diszharmonikus kaják :)))
csokis pacal
tejszínhabos párolt hal
Nem akar orbitális nagyot hazudni!!!
Bakker,ez a Balázs!:DD
elolvastam egy ismertetőt, meg fogom nézni, bírom az ilyen filmeket
pszichiáter akartam lenni, de "csak" gyógypedagógus lett belőlem
nem láttam a filmet.
szerintem csak simán nárcisztikus, plusz szívesen helyezkedik bele olyan szerepekbe, amikről már látott filmet ! :))
Pontosan így látom én is. Mikor egyszer nőnek kellett beöltözni a VV-ben, teljesen átlényegült nővé, emlékeztek?
Woody Allennek van egy jó filmje: "Zelig", az jut Alekoszról most az eszembe:) Lehet, hogy Alekosz kaméleon-szindrómás ?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?