Albérletet keres/kínál (beszélgetés)
Sziasztok!
Albérlet kiadó a III. kerben. 2 szobás a lakás, az kisebbikben egy fiú lakik, a nagyobbikban egy lány, mellette lenne hely, tehát 2 ember lenne egy szobában. A lakás nagyon szép, igényes, kábel tv, internet hozzáférés van. Ha valakit érdekel, írjon!
Szia?
merre szeretnél albérletet keresni?
Szerintetek hol tudnék olcsó albérlethez jutni?Mert kezdem azt hinni,hogy sehol.Egyedűl álló szülőként keresem tényleg nincs esélyem a gyerekeimmel albérletbe menni??Még sosem voltunk de nagyon szeretnénk a saját életünket élni.Tényleg bármilyen apró lakás megtenné!Nem találunk!!!Vagy azért mert egyedűl álló szülő vagyok vagy azért mert gyerekeim vannak?Nem tudom de nem megy.Pedig fizetnék rendesen csak max nem tudnék több havi kauciót kifizetni.
Már annyi helyen néztem de vagy nem létező az albérlet vagy három havi kauciót is elkérnek.
Van valami ötletetek,hogy vagy hol tudnék ilyen albérletet keresni?Én sosem kockáztatnám meg,hogy nem fizetek már a gyerekek miatt sem.Nincs ötletetek merre induljak?????
Veszprémtől 5km-re Szentkirályszabadján kertes háznál szoba kiadó 2010 májustól!Internet kábeltv van!Veszprémi egyetemtől buszközlekedés nagyon jó!
20000+rezsi!Max 2 fő számára!
Üdvicske. Hát pedig eddig sem az volt, hogy az én felelősségem lett volna ezen oldalacskáról eltávolodni. Mint a siccet eltettek láb alól vagy eltetettek, de a lényeg minden olyan eredmény, hogy koccoltattak simából. Pedig a második esélynél már a türelemet "kellne" meghagyni, és azáltal engem még időkig, hogy húzzam itten-e.
Összevonás... hja?! Ez mán a 6. megvan, de csss... még a Moder kedvelkedne újabban indoklás nélkül hagyva ellátni engemet. Mikor a bajomat csak akkor végezné be, ha a kérdésre megfelelő válasz lenne számomra kedvezőleg.
Hát az én témám még a megvalósulásra beteljesülést szeretne, hogy az kínálkozzék, mert ugyanis velem az a bibi, hogy most Pestre lakni reszortoznék, odacuccolva elhederítve minden hanyag problémót. A mellőzést csípem, hogyha nem kekeckedik.-Akkor meg én sem úgy valahogy. Aki meg pölö úgy van velem, hogy nem a búrám fogta meg, Nékie lehet nem figyelmesnek mutatnia Magát.
Tehát konkrétumot?! Aki komoly tippel van felvértekezve, csesszen meg egy e-mail-t írni nekem vagy itten reagálóskodni. Mert belső levelek olvasására nuku tehetségem.
kusza gondolatait igyekszik -mindhiába- szavakba önteni.
Számtalan nicknével megjelent már a portálon :)
Most majd kapunk tőle olyan mondatokat, hogy hetek alatt sem találjuk meg bennük a predikatív szerkezetet :)))
Vagy törli a regisztrációját és néhány nap múlva új néven ír újabb cirkalmakat :)
már hányadik névvel regisztrálsz???
ez legalább a negyedik, ha jól számolom, de lehet, több :))
Sziasztok!
Csepel, Csillagtelepen kiadó egy 36m2-es, alacsony rezsijű, egyedi fűtéses, egyszobás lakás. Hűtő, mosógép, mikrohullámú sütő és sok beépített szekrény van a lakásban.
45000Ft+rezsi/hó
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nem értem hogy miért ilyen marha drágák az albérletek. 😔🤔
- Hogyan érdemes kiadni egy albérletet?
- Tesó unszol, hogy fizessük mi anyunknak az albérletet, szerintetek kötelességem?
- Külföldön dolgozom, albérletet bérelek a cuccaimnak itthon
- Mennyi idő alatt lehet és kb. milyen kiadással jár albérletet és munkát találni Budapesten?
- Ha ingatlanos oldalon hirdetnek albérletet, kell szerződést kötni mindenképp?