Albérletet keres/kínál (beszélgetés)
Sziasztok,
Kőbánya központi részén 53 nm-es, földszinti,teljesen és frissen felújított, üres, két szobás lakás augusztus közepétől kiadó hosszútávra, ( minimum 1 évre). Gyermekes családnak szeretném kiadni, esetleg egyetemistáknak. Kft-k, vállalkozók kíméljenek. Rezsi átlagosnak mondható, lakbér 60.000/hó. Kaució: 120.000 Ft
A felújítás miatt a kauciótól eltekinteni nem tudok, esetleg részletfizetés jöhet szóba. KIS állat vihető. Császár Éva
Telefon: 06709477376
E-mail: rainbow10@invitel.hu
Egyetemista lányok!
Lehet,hogy ősztől kiadom a házam egyik felét.
teljesen elszeparált lakrésszel.Külön bejáratú.
Budapest,metróközeli,kb 10 perc gyalog.Persze van buszjárat-ami a ház előtt áll meg 10 méterre.
Előszoba,20 négyzetméteres szoba,pici zuhanyzó,vécé,mosdó.
Szobában mini konyha rész
.Kb.30 nm összesen.
Ha valakinek megfelel,írjon privit.
Mégis olcsóbb,mint egy másfél szobás lakás,vagy egy garzon,mert itt a rezsi töredékét kell csak fizetni.
Sziasztok!
Én 22. kerületben kerekek albérletet, másfél két szobásat.:)
50-55 + rezsi körül!
Sziasztok.
Győrben lenne szükségem kiadó lakásra kb 10 napra.Új állást kaptam és ott kell betanulnom.Szerdán kezdek igy S.O.S KELLENE.PERSZE NEM INGYEN!!A czuczor utca közelében keresek.
Sziasztok!
Pesterzsébeten van egy kiadó garzon, gázfűtéses, alacsony rezsivel, ára: 50E+rezsi.
akit érdekel írjon vagy hívjon: 06-70-943-49-91
reggel 8től este 9 -ig bármikor!!!
köszi
üdv
bea
sziasztok
Hosszú távra tud valaki albérletet ????
Hosszú távra keresek albérletet, remélem jó helyen írom a kérdést, ha nem kérlek kedves moderátor helyezd oda ahova kell, ha lehet ne töröld.
A telefonszámom az adatlapomon található.
Hosszú távra keresek albérletet, remélem jó helyen írom a kérdést, ha nem kérlek kedves moderátor helyezd oda ahova kell, ha lehet ne töröld.
A telefonszámom az adatlapomon található.
Szia!
Mennyiért adnád ki?:)
én 45+ rezsiért bérlem a sajátom, és az nagyon olcsónak számít! Nekem szerencsém volt vele, de rezsivel 1ütt most hónapban is 67ezret fizettem.
Hacsak nem 1 szobát szeretnél bérelni, akkor felejtsd el ezt az árat!
De még 1 szoba esetében is a 20-30ezer úgy reális, hogy hozzájön még a rezsi. Így kb. 40-50ezerben áll meg...
szia!
nem akarlak elkeseríteni, de annyiért nem fogsz találni, max csak egy szobát:(
engem Budapest több kerületében érdekelne.. sajnos csak 1 hónapot tudnék én is kifizetni.
elöny a VII,X,XIII,XIV,XVIII és XIX kerület.
ha valaki tudna segíteni azt én is megköszönném :)
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nem értem hogy miért ilyen marha drágák az albérletek. 😔🤔
- Hogyan érdemes kiadni egy albérletet?
- Tesó unszol, hogy fizessük mi anyunknak az albérletet, szerintetek kötelességem?
- Külföldön dolgozom, albérletet bérelek a cuccaimnak itthon
- Mennyi idő alatt lehet és kb. milyen kiadással jár albérletet és munkát találni Budapesten?
- Ha ingatlanos oldalon hirdetnek albérletet, kell szerződést kötni mindenképp?