Albérletet keres/kínál (beszélgetés)
Szia,
Mikortól? Van egy kb 50m2es majdnem felújított lakásunk az egyetemnél.
Kiadó szobát keresek Veszprémben vagy a környéken!
Dolgozom, nem vagyok egyetemista és hosszú távra szeretném! Van egy szobatiszta macskám.
Sziasztok!
Tud valaki albérletet a II, XII, XVIII, XIX, X, XIV, XV. kerület forgalmasabb pontjain, ami legalább 1,5 szobás, kutyus mehet,és nem túl drága? 50-55.000 ft körül, de ha kicsit drágább az sem baj. A legjobb a butorozatlan lenne, legalább első emeleti, és nem távfűtéses:)
Egyéb kikötés? hmmm, nincsen:):):)
Azonnal kiadó.
Érdekel esetleg valakit?
igen.
van, nincs, nincs
alberlet.hu-t nézted?
amúgy hűtő, mosógép, mosogatógép van?
idáig 45 volt a lakbér... , és kellett. Több jelentkezőm is volt tavaly novemberben pl. Egy nap többen is jelentkeztek, h megnéznék.
Mindig az első jelentkezőnek adtam ki. Idáig én is ki tudtam adni 1-2 héten belül.
Nem a hellyel és az árral van a gond szerintem.
Ez az első ilyen eset, h még csak telefon sincs... :(
Hello!
Nem vagyok ismerős azon a környéken.Mekkora az alapterület?
Lehet,nem is kínálod drágán,csak tényleg nagyon kint van-ha valaki a városban dolgozik,sokat kell utazni.
Ezért nincs rá nagy kereslet.
Nekünk az egyik Wekerlei két szobás 50 nm-es lakásunk van kiadva-6 lakásos társasházban-kis kerttel-gépkocsibeállási lehetőséggel.
70-ért -Mindenki mondta,hogy túl sokat kérünk,senki nem ad ennyit érte,a rezsi sem olcsó,és már a harmadik kuncsaft lakik benne. Viszonylag hamar-:két,három héten belül sikerült kiadni eddig mindig.
Úgyhogy szerintem tartsd az árat,és rakd fel minden nap ,több helyre-Úgy hamarabb elkel.
Nekem a közösségi portálokon sikerült nagyon gyorsan kiadni:))
Ha nagyon nincs rá kereslet,vagy érdeklődő-akkor lehet gondolkodni-kisebb áron.
Szia!
Szerintem is elég kívül eső kerület:S.
Egy szobás... az is hátrány... :S... mármint nekem.
Kutyus mehetne?
szia,
nem tudom, hány négyzetméteres a lakás, de én a nagyvárad téri metrómegállónál (majdnem a belváros) fizettem egy vadiúj, tégla, újépítésű, 24 órás portaszolgálatos, gondozott kertes 38 nm-es amerika konyhás stúdiólakásért (14 nm-es erkéllyel!) ötven plusz tizennyolc rezsit...
szerintem keresztúr marhára kint van, és még panel is. persze ha 60-80 nm, az más tészta.
Sajnálom...:o(
Pedig elég jó árat kérsz...
Segítsetek légyszi.
Van egy kiadó albérletem, de senki nem is telefonált 10.-e óta!!! Több helyen is hirdetek.
A lakás törlesztőjét ebből fizetem. Ha nincs albérlő nem tudom mi lesz... Sajnos van más hitelem is amit törlesztenem kell. Adósság spirálba kerültem.
Aki tud bárkit, aki albérletet keres szóljon neki.
A lakás Rákoskeresztúron van, egy 4 emeletes panel 4. emeletén. 1 szobás, berendezett-mosógép nincs. 40+rezsiért adom ki. A rezsi kb. 20 ezer forint. Csendes környék, jó a közlekedés BKV-val, és kocsival is. Közelben Tesco, Lidl, óvoda, iskola, gyógyszertár. Itt a hoxán elértek.
Mindenkinek köszönöm.
Budapesten (XIII.ker) 28 m2-es, bútorozott, garzon azonnali költözéssel, hosszútávra, nemdohányzó személy(ek)nek KIADÓ.
Bérleti díj: 45.000,-Ft/hó + rezsi. 2 havi kauciót kérünk.
A lakás vízórás, egyelőre még távfűtés van, de már folyamatban van az átállás házközpontira.
A rezsi (2 főre) kb.20e.-Ft.
Érd.: +36(70)649-4885
17.kerületben keresnék olcsó lakást 3 főre.
köszi
Sziasztok!
Albérlet kiadó Debrecenben,Egyetemhez közel,jó közlekedéssel.
2+1 félszobás lakás,étkező..járólap-parketta,ill. szőnyegpadló a burkolat.Berendezve ,vagy anélkül is kiadó.
Házi kedvenc,gyermek természetesen nem akadály.
Privit kérek.
Lehetséges költözés:február közepe.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nem értem hogy miért ilyen marha drágák az albérletek. 😔🤔
- Hogyan érdemes kiadni egy albérletet?
- Tesó unszol, hogy fizessük mi anyunknak az albérletet, szerintetek kötelességem?
- Külföldön dolgozom, albérletet bérelek a cuccaimnak itthon
- Mennyi idő alatt lehet és kb. milyen kiadással jár albérletet és munkát találni Budapesten?
- Ha ingatlanos oldalon hirdetnek albérletet, kell szerződést kötni mindenképp?