Albérletet keres/kínál (beszélgetés)
sziasztok!
aki tud,ismerős által,vagy valahogy jó albérletről,az irjon ide kérlek titeket!!!Tusom hogy van ezer albérletes oldal,de azt már mind végignéztem,igy most tőletek várok valamit:)
Max 30.000ig mennék el árban,tehát inkább szobakeresés,mint albi.
Várom a válaszokat!
Bocsi, csak most helyezték át a fórumom ide:) Akkor én is kiírom normálisan.:)
30.000ft + rezsi!Belváros 8percre!Nívós szoba!Dunai panoráma,NINCS KAUKCIÓ!!!
30.000ft + rezsi!Belváros 8percre!Nívós szoba!Dunai panoráma,NINCS KAUKCIÓ!!! Ha fiú vagy, vagy lány, meleg vagy, vagy hetero, fiatal, vagy idős, gyere, mi szeretettel várunk! Ketten is jöhettek, azt is beszéljük meg priviben! Budafokon, a Városháztéren kiadó egy külön bejáratú panorámás szoba, teljesen berendezve, igényesen, fiatalosan felújított és berendezett lakásban, csak a ruháidat kell hoznod,nem kell bútort, hűtőt vásárolnod. Déli pályaudvar akár 8percre, Móricz 15percre, Blaha 25percre, Érd 15percre, Népliget 15perc. Bulizz a belvárosban, és gyere haza pihenni kellemes környezetbe! Nincs kaukció!
Szia!
Mennyi az annyi?
Belvárosban kiadó 1 szoba + galériás lakás,nagyon jó közlekedésnél/Oktogontól 3 percre/
Félig bútorozatlan,a bérleti díj havi 45000 Ft.
A rezsi alacsony,kb.25000 Ft
1-2 diák vagy fiatal pár részére nagyon alkalmas
Keszthelyen a ny-i városrészben albérletet keresek. 1+fél szobásat, 2. emeletig.
Sürgős lenne!!!!!
17.kerületben keresek minimum másfél szobás kiadó lakást. Ha tudtok segítsetek.
Maja
BOCSI!!Nem jól írtam a kerületet:(!!
Szeptember 1-től XIV.kerületben , közel a Számviteli Főiskolához, garzon kiadó.
További infó priviben!
Szeptember 1-től XVI.kerületben , közel a Számviteli Főiskolához, garzon kiadó.
További infó priviben!
Miskolcon, Avas városközpontban kiadó 2-3 egyetemista részére egyetemközeli, buszmegálló melletti, bútorozott másfél szobás lakás 18EFt fejenként (3 fő esetén), ebben már a rezsi is benne van.
Akit érdekel, írjon privit. :-)
Sziasztok!
Szeptembertől szeretnék 2 diáktársammal Budapesten albérletbe költözni a 13. 14. kerület közelében.
Bútorozottan lenne a legjobb és a bérleti ár 50 ezer Ft körül mozogjon.
Aki tud ilyesmi lakást,az kérem írjon:)
Sziasztok! Nyíregyházán keresnék albérletet. Igazából csak egy szobát,olcsón.Egyáltalán nem fontos,hogy a fősulinál legyen.
Valaki tud segíteni?
sziasztok
Cegléden 2 szobás központi felújított lakás fenntartásért kiadó
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nem értem hogy miért ilyen marha drágák az albérletek. 😔🤔
- Hogyan érdemes kiadni egy albérletet?
- Tesó unszol, hogy fizessük mi anyunknak az albérletet, szerintetek kötelességem?
- Külföldön dolgozom, albérletet bérelek a cuccaimnak itthon
- Mennyi idő alatt lehet és kb. milyen kiadással jár albérletet és munkát találni Budapesten?
- Ha ingatlanos oldalon hirdetnek albérletet, kell szerződést kötni mindenképp?