Albérletet keres/kínál (beszélgetés)
Sziasztok!
SOS kiadó lakást keresek, kérem, ha valaki akár csak átmenetileg is tudna segíteni, írjon mielőbb privát üzenetben!
Előre is köszönöm,
Petra
Sziasztok!
Debrecenben Kiadó egy kis lakás...kertes ház.
Fiatal párnak, akik esetleg építkeznek...
Szoba, konyha..nagy kert ..ha érdekel valakit írjon..
Árban meg egyezzünk...de ugyanez eladó is, akit érdekel..
Debrecen és környékiek..részére...
Sziasztok!
4 középiskolás gyerkőc keresne olcsó albérletet lehetőleg az V-VI-XI. kerületekben. Ha valaki tud ilyet kérlek írjatok. Sürgős lenne, mivel 18 éves az egyik kislány és anyuka közölte, hogy 2 héten belül találjon magának valami lakást.
Előre is köszi.
Kiadó Szoba
Újpest Központtól 5 percre kiadó egy 12nm2 –es szoba berendezve, TV-vel és Internet használati lehetőséggel. A lakás teljesen felújított, fiatalos.Elsősorban fiatal lányok jelentkezését várom, háziállat nélkül. Azonnal költözhető! Rezsivel együtt 45.000Ft/hó 1 fő részére. Egy havi kaukció van. Érdeklődni: nálam
Esztergom belvárosában minigarzon kiadó 25ezer+rezsi+ 1 havi kaució.
további infok email vagy privát üzenet
Most pont 30-ért van kiadva, így annyira nem számoltam el magam. Főleg, hogy télen a rezsim majd 40, amúgy meg 20 körül.
Ja, és ez egy főre természetesen, nem kettőnek egyszerre.
Bár ahogy más hirdetéseket néztem, 1 szoba 20-25+rezsi fele, tehát még jó vagyok :-)
szerintem ilyen 25-30 e. Ft. Jobb a kolinál, de mégsem teljesen egyedül.
Ezt reálisnak tartod?
Szia!
Ezek szerint a szoba, amit kiadnál, külön nyílik mindentől? Mekkora? Milyen a fűtésetek? Vihet-e állatot? szerintem ezek mind befolyásoló tényezők.
Aki esetleg a belvároshoz közel szoba/lakótársat keres Budapesten az írjon!
Max ár:40000Ft
Sziasztok!
Én a 11. vagy 22. kerületben keresek kiadó CSALÁDI házat. Semmi gigantikus méretűt, maximum 80-100 nm, kutyussal. A garázs előny, de a telken való parkolás is megteszi. Házrész nem érdekel.
HA valaki tudna ilyet, legyen szíves írjon privátban!
Köszönöm!!!
Győrben minigarzont keresünk kb 3 évre párommal nyártól, míg nem tudunk saját kis lakást venni.
Félig felszereltet keresünk (legyen hűtő mosógép...)
Köszönöm előre is
Törökbálinton 55 nm-es, hőszigetelt, felújított, különálló ház NOVEMBER 1-től fiatal, gyermektelen, nem dohányzó párnak KIADÓ!
Paraméterek: két külön bejáratú szoba, amerikai konyha, fürdő, két terasz, füvesített kert. Részben bútorozott (tolóajtós gardróbszekrény, konyhaszekrény, gáztűzhely, TV, TV-állvány, 2 db relax fotel, dohányzóasztal van).
Cirkófűtés, internet és kábel tv hozzáférés biztosított. Parkolás az udvaron lehetséges.
Bérleti díj: 55.000 Ft+rezsi / hó + 1 havi kaució.
Érd. priviben....
Hello Midenkinek!
Fiatal pár vagyunk és hosszútávra keresünk nyíregyházán egy igényes, bútorozott, részben gépesített (mikró, hűtő)minigarzont.
Ha valaki tudna ajánlani egy két címet, telefonszámot vagy hirdetést hálás lennék!!
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nem értem hogy miért ilyen marha drágák az albérletek. 😔🤔
- Hogyan érdemes kiadni egy albérletet?
- Tesó unszol, hogy fizessük mi anyunknak az albérletet, szerintetek kötelességem?
- Külföldön dolgozom, albérletet bérelek a cuccaimnak itthon
- Mennyi idő alatt lehet és kb. milyen kiadással jár albérletet és munkát találni Budapesten?
- Ha ingatlanos oldalon hirdetnek albérletet, kell szerződést kötni mindenképp?