Albérletet keres/kínál (beszélgetés)
Kecskeméten keresek albit, max 30+rezsi.Városközpontban vagy a közelben.1,5 szoba
XIII.,Madarász lakóparkban,földszinti 3 külön szobás,amerikai konyhás,kertkapcsolatos földszinti,vadonatúj, 70 nm-es világos lakás kiadó.
Zárt játszóterek, 24 órás video portaszolgálat, kiváló parkolási lehetőség. Egyedi mérőórák, redőny,riasztó.Részben berendezett.(Konyha teljesen). Metro percre.
III. kerületben, a Lajos utcában 3 szobás, egyéni gáz fűtéses tégla lakás egyik, déli-délnyugati fekvésű bútorozott nagyszobája lány részére kiadó. (A másik két szobát egy-egy lány bérli). A bérleti díj 30 ezer Ft, a közös költség egy főre 3700 Ft + rezsi (gáz, villany) harmada. A lakás a 6-os, 60-as, 86-os buszok valamint a Szentendrei HÉV vonala mentén található ( Battyányi tér 7 percre).
Sziasztok!Debrecenben keresek kiadó kertes házat kb kettő szobásra gondlotam,reális áron,jó állapotban lévőt keresek ha lehet bútorozatlanul,októbertöl.Köszönöm!!
Jó estét, sziasztok!
Békéscsabán keresek kiadó kertes házat 25 ezer ft/hó körül. Vagy részletre megvásárolható lakást vagy házat.
Albérletet keresek a fiam részére a Budapesti Gazdasági Főiskolához közel.
Tud valaki Veszprémben albérletet szeptembertől egy főiskolás lánynak?
Frissen felújítva kiadó egy 55 m2-es nappali-amerikai konyhás, hálószobás V. emeleti napfényes, meglepően csendes, frissen felújított lakás az V. kerületben a Károlyi kert mellett.
A konyhában kerámialapos sütő, konyhabútorba beépített mosogatógép, hűtőszekrény és mosógép, egyéb berendezés nincs, de igény szerint megoldható.
Minumum egy évre 120.000 ft, két havi kaucióval, akár holnaptól.
Két rendszerető, nem dohányzó lány részére keresek elsősorban a II. , III. , XII. , XIII. kerületben egy 2 szobás lakást, úgy hogy az összköltségek átlagosan ne haladják meg fejenként a 40 000 Ft-ot. A szobák legyenek különnyílóak, legalább részben bútorozottak, a lakás legyen egyedi fűtésmérésű.
Két rendszerető, nem dohányzó lány részére keresek elsősorban a II., III., XII., XIII. kerületben egy 2 szobás lakást, úgy hogy az összköltségek átlagosan ne haladják meg a 40 000 Ft-ot. A szobák legyenek különnyílóak, legalább részben bútorozottak, a lakás legyen egyedi fűtésmérésű.
Szeptember 1-től kiadó egy 55 m2-es nappali-amerikai konyhás, hálószobás V. emeleti napfényes, meglepően csendes, frissen felújított lakás az V. kerületben a Károlyi kert mellett.
A konyhában kerámialapos sütő, konyhabútorba beépített mosogatógép, hűtőszekrény és mosógép, egyéb berendezés nincs, de igény szerint megoldható.
Minumum egy évre.
www.alberlet.hu
Én mindig ezt használom...
Budapesten keresek albérletet sürgősen!!!
Valaki nem tudna nekem ajánlani egy olcsó albérletet Budapesten? Sűrgős lenne!
Albérletet keresek Kaposváron! 30 nm körül 1 szoba, bútorozottan, aki tud, írjon léci! Sürgős!
Budapesten IX.kerületben,József A.lakótelepen 55ezer+rezsi kiadó mini garzon.Ha érdekel írj priviben!
70-ért másfél szobásat a Normafa közelében, az erdő mellett, felújított, cirkós, felszerelt konyhával.
Tud-e valaki a XI, XII, vagy a II, III. kerületben 50-60ezer, plusz rezsiért lakásbérletet.Jövő március végéig kellene
Amúgy szerintem végy egy Expresszt vagy valami hírdetős nyavaját és nézz abban szét.Bnőm hamar talált olyanban neki megfelelőt.
Köszi,de sajna azt sem tudom hol van Halásztelek!
én is tudok egyet Halásztelken! ha érdekel privibe többet
Kőbánya melyik részén? Bútorozott?
Beszéljünk priviben inkább!
Ha a 8. kerületből csak a dzsungelos rész zavar, lehet, hogy tudok egy kiadó lakást. Anyu lakása volt, és az Öcsém most ki akarja adni. A 8. kerületben van, de a Rádió és a Múzeum közelében. Abszolút nem dzsungel. Pontos árat nem tudok, de ha érdekel rákérdezek az Öcsémtől.
Bútorozatlanul talán találsz 60plusz resziért.Párom 35 nm-es lakása 1,5 szoba,bútorozatlanul 35ért ment el,és Dunakeszin van.Bár innét elég jó a közlekedés,és nem gond bejárni Bp-re.Nagyon úgy sejtem hogy ilyen elvárásokkal ennyiért nem fogsz találni.Hacsak nem Bp késdobálós környékei..de akkor én beérném valami szerényebbel is,csak ne ott legyen.
Nekem pont kiadó a lakásom 50ezerért Kőbányán, viszont másfél szobás
Az egyik barátom 1+2x1/2-ért fizet 60+rezsit a III.kerületben.
Ha neki sikerült,nekem is fog!:)
60 ezeret akarsz pesten kiado lakast 3 szobasat?
Eleg optimosta vagy! En 8 eve fuzettem 55+rezsit egy 35 nm-es lakasert.
Budapesten,kivéve a 8.kerület dzsungele:)
További ajánlott fórumok: