Albérletet keres/kínál (beszélgetés)
Egyik ismerősöm most 16 hetes kismama,van egy kislánya a párjával sürgősen albérletet keres Budapesten a XVIII vagy XIX. kerületben ,30-40 ft
1 szoba esetleg 1+1/2.
Lehetőleg kaució nélkül.
Kérlek benneteket segitsetek aki tud!!
Diáklánynak, aki nem dohányzik, és nem iszik alkoholt, tanidő alatt kiadnám az egyik szobámat.
Csak olyan keressen, aki nem szeretne felhozni barátokat, haverokat...
Budapesten.
Sziasztok!
Ha érdekel valakit Újpalotán egy 2 szobás, felújított lakás a Csarnoknál, írjon privit. További szép napot Mindenkinek!
Debrecenben keresek albit 25-40E-ig,2 szobakutyám van!
Hosszútávra!!
Köszi!
Sziasztok!
Zalaegerszegen keresek albérletet.1,5-2 szobás lehetőleg bútorozatlan jó állapotú lakás érdekelne.
Hosszú távra szeretném kivenni a szüleim és cicájuk részére.(a cica teljesen szobatiszta, nem piszkít semerre sem.)
Aki tud kérem segítsen. Köszönöm:)
Sziasztok!
Olcsó albérletet keresek Budapesten vagy környékén
Köszönöm, körbenézek ott is.
Egyébként azért gondoltam megkérdezni itt is, mert sokan nem tudják, vagy nem is akarják interneten hirdetni.
Hellóka!
ugyan én ajánlani nem tudok, de a jofogas.hu-n vannak hirdetések, én is ezen keresztül találtam albérletet... :o)
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy tudnátok-e ajánlani kiadó házakat. Amint vége az iskolának szeretnénk elköltözni Dunaújvárosból. Pesten van egy boltunk és sajnos elég drága az utazgatás, meg a családot is megviseli. Szeretnék egy kertes házba költözni. Van két gyermek és december végére várjuk a harmadikat. Egy 2, vagy 3 szobásra gondoltunk. Van valakinek ötlete? Tudtok segíteni? Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nem értem hogy miért ilyen marha drágák az albérletek. 😔🤔
- Hogyan érdemes kiadni egy albérletet?
- Tesó unszol, hogy fizessük mi anyunknak az albérletet, szerintetek kötelességem?
- Külföldön dolgozom, albérletet bérelek a cuccaimnak itthon
- Mennyi idő alatt lehet és kb. milyen kiadással jár albérletet és munkát találni Budapesten?
- Ha ingatlanos oldalon hirdetnek albérletet, kell szerződést kötni mindenképp?