Albérletbe vállalnál kisbabát? (beszélgetés)
Albérletbe baba?
Hát én leírom a saját véleményemet, de azt úgy nézd, hogy én vidéken nőttem fel családi házban jó nagy udvarral, tehát nem tudom hozzáhasonlítani, hogy milyen lehet albiban, vagy lakásban.
Tehát szerintem akkor jó gyermeket vállalni, ha már biztos anyagi háttérrel rendelkezel és ebbe beletartozik a saját lakás vagy ház stb és esetleg egy autó. Tudom, hogy ez manapság nem olyan egyszerű, mint ahogy én ezt itt mondom, de gondoljunk csak bele: autó jó ha ott van, mert nem kell a buszon vinni a beteg, sírós babát, ahol egyébként a sok beteg utas még jobban megfertőzi őt, és másokat meg akár idegesíthet is, ha ott sír egy gyerkőc. Saját lakás meg egy biztos pont, ahol nem kell aggódnod (vagy csak kevésbé) az anyagiak miatt. De ez csak az én véleményem, lehet már annyira szeretnél babát, hogy nem tudod, kivárni , hogy ez a sok általam fontosnak tartott dolog meglegyen. Amúgy nem is baj, mert én 18 évesen is már nagyon szeretnék babát, de mivel orvosnak készülök ezért nem nagyon valószínű:( majd 30 évesen:D
Jajj, annyira jó, hogy vagytok nekem. :)
Nem is tudom kikkel osztanám ezt meg. Egy hatalmas KÖSZÖNÖM!!! :)))
Mindenről beszámolok. Most épp babanaplót indítottam, mivel bárhogy is alakul, szeretném, ha valami tapasztalat, emlék megmaradna.
Köszi aranyos vagy.
Én meg drukkolok a picihez neked ezerrel!!!Majd írd fejleményeket!Ha kérdésed van valamivel kapcsolatba szívesen segítek ha tudok!
Van még idő rá bőven.De most hogy belegondolok most tudtam meg hogy jön a baba húúú nagyon megy az idő.
Mi 17-18. héten mentünk és biztosra mondta a doki na meg mi is láttuk.Apuka persze büszke volt hogy igazi férfi fiút csinált:-D
Majd teszek fel persze.
Nekem is csak a 4d-n tudta megmondani a doki hogy bizony kukaca van pedig végig azt éreztem hogy lány.De nekem is mindegy csak egészséges legyen.
Tapasztalat:-) ilyenkor már a mosdóba menni se egyszerű!Nekünk persze kész már minden olyan fura nem sok idő és végre aludni fognak a cuki kiságyba.
Majd tegyél ám fel képeket róla!!
Megnéztem az adatlapod cuki kis pocid van és mekkora lesz még!! :-))
Gratula a picihez!Hányadik hét pontosan?
Köszi!
Már a 38-39.- et taposom:-)
Olyan kíváncsi vagyok már rá hogy az nem igaz de még jól érzi magát benn a melegben nem akarózik kibújni:-)
Nekem is 3 teszt halvány volt egy pénteki napon és hétfőn elmentem dokihoz 4-5 hetes voltam akkor és megvastagodott nyálkahártyát látott azt mondta szerinte valami van ott:-)
Beutalt vérvételre és 1 hét múlva mentem vissza már látszott a petezsák is.
Biztos beköltözött a pocidba a babó csak még nagyon pinduri.
Na itt vagyok, csak egy csomó dolgom volt.
Hát nem tudom, nagyon elvagyok kenődve a halvány csík miatt. :(
További ajánlott fórumok:
- Van egy szavazásom: 45 évesen vállalnál gyermeket, ha állapotos lennél? Akik nem vállalnák mi az oka?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Csótány az albérletben
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?