Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :) (beszélgetés)
Talán a hurutom okés, bár befejezem az antibiotikum kúrát. Amúgy meg fura érzéseim vannak, de kb ennyi.
Jó lenne ha megjönne Neked, akkor egy hónap ki lenne pipálva! :)
Nálad mizu?
Én ma vagyok a 20. napomon és 2 napja furán érzem magam. Néha megborzongok, szédelgek, görcsölgetek. Lehet, hogy már készül a szervezetem a mensire, mert néha már félidő elmúltával elkezdenek feszülni a melleim. Most még nincs ilyen, de lassacskán elfog kezdődni.
Chiao :)
Na mi a tényállás nálatok csajszibarack?
A cickafarkfű teát maximum 3 hónapig szabad inni, utána szünetet kell tartani. Ne használj cickafark teát semmilyen formában, ha hajlamos vagy rosszindulatú daganat képződésre, cisztásodásra!
Ez csak egy helyről van, de általában mindenhol említik.
Cickafarkot én nem igazán ihatok, mert sok apró cisztám van és sajnos azokat növelheti, viszont mikor nem tudtam akkor ittam, de nem a hurut miatt, hanem mert olvastam, hogy segíti a peteérést, de csak a ciklus első felében iható, mert aztán vetélést okozhat. A ciklus 2. felében már a palástfű teát javallják.
Pettkám! Köszönöm a kérdést! Már jobban vagyok. Még érzem, hogy nem vagyok a régi, de már nem szenvedek. :)
Sziasztok
Este már nem tudtam jöni a gép benyelt valami vírust meg hulla voltam:(
A hólyaghurútra ajánlom a cickafark teát inni és ülőfürdőnek is és amúgy is segíti a beágyazódást is szóval nagyon jó.
Én 32 éves vagyok és én is úgy tervezem hogy idén ha nem jön ösze már késeőbb nem igazán akarok babát.Jó lenne látni még azt is hogy felnő:) meg nekem Dani már 8 éves:)így min 9 év a korkülönbség már.
További ajánlott fórumok:
- Jelentkezni szeretnék felsőfokú szakképzésre még febr.15-ig de júniusban betöltöm a 23-at. Így még felvehetnek?
- Elmennél júniusban Egyiptomba?
- Májusi műtét után, júniusban lehet fürdeni a Balatonban?
- 2013 júniusban fog megszületni a babám, tud valaki szülésznőt ajánlatni a Sote II- n?
- 2012 júniusban szülő szegedi kismamák
- Ha idén júniusban érettségiztem és még nincs munkám, mikortól kell fizetnem a TB-m?