Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :) (beszélgetés)
Igen, azt mondják, h az első 3 hónapban a legvédtelenebb a baba, viszont igaz a másik szemszög is, hogy antibiotikumbkúra alatt áll valaki úgy, h nem tudja magáról, hogy terhes és mégis zavartalan a terhesség és egészséges lesz a baba.
Czeizelt viszont én nagy tudásúnak tartom. A főnökasszonyom mikor terhes lett a lányával, aki mellesleg egyidős velem, elakarták venni tőle, mondván, h nem egészséges. Felkereste Czeizelt és ő azt mondta, h szülje meg, mert biztos benne, h egészséges baba lesz. Így is lett, mellesleg a lányka egy kisebb zseni. A volt párom anyukája is nála volt, mert egy vetélés után nem akart sikerülni a baba. Aztán megszületett az exem bátyja, majd az exem.
Szerintem nekem meg ma van PÉ-m...
Ma van a 17.napom és borzasztó érzékeny a bőröm. Minden idegesít ha hozzám ér, mert kellemetlen.
Nem nagyon merek próbálkozni az antibiotikum miatt, meg hogy gombásodást okoz, bár van rá krémem.
Elvileg a krém nem probléma és az antibiotikum sem, mert nem szívódik fel és nem jut át a méhen. Czeizel azt mondta, hogy az első 6 hétben szedett antibiotikum egyébként sem káros a magzatra...
Hát nem tudom...
Ilyenkor olyan mérges vagyok. Amúgy mostanában pozitívan állok a dolgokhoz, de ez miatt a hólyaghurut miatt tiszta depi voltam pár napig.
Értem :)
Mikorra nem várod???
Ez is egyéni, nem mindenkinél egyforma.
van akinél állandóan szurkál, van akinek néha-néha
Én egész nap szoktam érezni de csak 1-2 szurka és abba marad majd később ismét, és a hő is mutatta, hogy pé van.
"Egyszer egy indiai hercegnő édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset.
Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokon vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele: elmúlik...!"
Hát igen, ez az idézet örök! :)
Én nemrég kaptam egy nagyon jó ismerősömtől egy történetet, mindjárt hozom nektek.
Florina87 lehet csak fél és nem tudja eldönteni melyik érzés az erősebb :)
Ezt mindenkinek ami mindig helyretesz ha megbillenek:
"HA ISTEN AD BÁRÁNYKÁT AD HOZZÁ LEGELŐT IS"
További ajánlott fórumok:
- Jelentkezni szeretnék felsőfokú szakképzésre még febr.15-ig de júniusban betöltöm a 23-at. Így még felvehetnek?
- Elmennél júniusban Egyiptomba?
- Májusi műtét után, júniusban lehet fürdeni a Balatonban?
- 2013 júniusban fog megszületni a babám, tud valaki szülésznőt ajánlatni a Sote II- n?
- 2012 júniusban szülő szegedi kismamák
- Ha idén júniusban érettségiztem és még nincs munkám, mikortól kell fizetnem a TB-m?