Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :) (beszélgetés)
én is érzem az enyémet....
csak akkor fogom elhinni hogy baba van ha látom a két csíkot!!!
most a meg fog jönni felé hajlok!:((
Szia:)
Megy a drukk, remélem megtöröd a jeget! Majd megírod az eredményt? :):)
Most számoltam!
Ha mégis megjönne akkor meg kb.június 30ra nem várnám!!!Akkor van a szüli napom remélem az lesz az ajándékom hogy pocaklakóm van!!!:)))
Sziasztok!!!
Csatlakoznék én is!!
Látom vannak ismerősök is!!!Én jún.1-re nem várom...tünetek vannak holnap reggel tesztelek először!!!!
Talán annyi, hogy lassan itt a pé :)))))) és ma uh :)))))))))) kicsit parázok ám :(
És veled?
sziasztok
én 8-10 re nem várom
cickafarkfő teát ittam a cikus első felében,de semmi még
Igen duplán, lehet triplán is azok leszünk ;)
Van, hogy már ébren vagyok vagy is félig, na jó ezt így nem tudom leírni ;) és ugye nem akkor mérem hanem mikor ténylegesen felkelek, így nálam sem volt mérvadó na meg volt, hogy nem volt meg a 4 óra alvás és ugye egy időben kéne mérni, sokszor főleg hétvégén 2 óra különbség is volt a mérések között.
Én sem mérem már, főleg, hogy mennem kell hétfőn uh-ra, nagyon kíváncsi leszek, mondjuk eddig paráztam de a nyák már jelzett :)))))))) és itt dől meg, hogy nem figyelem magam :)
További ajánlott fórumok:
- Jelentkezni szeretnék felsőfokú szakképzésre még febr.15-ig de júniusban betöltöm a 23-at. Így még felvehetnek?
- Elmennél júniusban Egyiptomba?
- Májusi műtét után, júniusban lehet fürdeni a Balatonban?
- 2013 júniusban fog megszületni a babám, tud valaki szülésznőt ajánlatni a Sote II- n?
- 2012 júniusban szülő szegedi kismamák
- Ha idén júniusban érettségiztem és még nincs munkám, mikortól kell fizetnem a TB-m?