Akik kisbabát akarnak, és rajta is vannak a dolgon, gyertek beszélgetni (beszélgetés)
igen:))
És fáradt nem voltál?én egésznap aludnék... Nem rég keltem fel 6körül és máris megint álmos vagyok :/
Nem feltétlen kellett még kijönni ezeknek a mirigyeknek?
ahw de jó nektek:) Akkor gondolom a 2.ra sem kell majd túl sokat várni :)
Szerintem ne olvass túl sokat.:)
Elsőre szerencsénk volt. Gyakorlatilag nem próbálkoztunk.
És meddig próbálkoztatok mire összejött a baba?:)
Mást nem éreztél? képzeld azon aggódom hogy csomó helyen olvastam hogy ha terhes vagy ilyen mirigyeknek kéne kijönni a melleden(mellbimbó) Hát nekem az egy sincs :S
Köszönjüük:) És nektek is sok sikert,drukkolok ezerrel:)
Neked mik voltak a legelső tüneteid? :)
Hűha,hát nem szívesen jósolnék semmit,de ebben a "stádiumban" bármi jelenthet babát.
Hasonlókat éreztem én is mikor a babám beköltözött,de biztosat,csak a teszt jelent.Én nagyon drukkolok Nektek:)
Köszönöm :) És mit gondolsz a tüneteimről lehet van baba? :) nem tudom olvastad e de azért leírom :) Te már tapasztaltabb vagy ebben :)
A párommal 3hónapja vagyunk rajta a baba projecten.Na most,30.-a körül lehetett peteérésem(ovulációs kalkulátor szerint) de lehetséges hogy valamivel előbb volt.Körülbelül 5napja furcsa szurkát éreztem a hasam jobb oldalán,a petefészek körül,és olyan érzésem volt mintha megakarna jönni.Ami ugye lehetetlen,több mint egy hét volt még ekkor a nemvárt mensi-ig.A melleim majd leszakadnak ugy fájnak,és az ébredési hőm 37,0.
tegnap éjjel megint görcsölt a hasam de ez most másfajta görcsölés volt,olyan tompa...nem is tudom megmondani milyen :S:)
és a fejem is fájt felváltva fájt a fejem és a hasam.
Ma pedig...mindenért sírok amit utálok :S:D
Szerinted lehetséges? :)
köszi :) Nekem ez lenne a haramdik nemvárt,ami remélem nem fog bekövetkezni :) Tehát ez a 3.hónap hogy próbálkozunk.A mellem az most nagyon fáj,de lehet a közelgő mensi miatt...(október 15.ére nem várom) Viszont eltüntek a pattanásaim ez jóóó :) utáltam öket:S:D
Egyéb tünetem ma nem volt:S:)
Köszönöm.:)
Nektek is egy kalappal:)Annyira nem vagyok elkenődve. ez még csak a 2.nemvárt.Neked mikor (nem) kellene jönnie.Én is elég sírós voltam az elején.
Szia burbók:) Üdvözöllek köztünk:)
Ne keseredj el,majd következő hónapban ;) sok sikert:) És gratulálok a kislányodhoz:)
Szia:) örülök hogy egyre többen leszünk és teis csatlakoztál:)
Hát mi 3.hónapja próbálkozunk,és kb 5napja volt az első tünet(ek) tegnap éjjel pedig a második(ak) de persze ez még nem biztos h a baba miatt van lehet csak beképzelem vagy én már nem tudom :S Ma nagyon világ vége hangulatom van mindene bőgök,és megsértödöm minde apróságon,pedig nincs is rá okom...majd tul leszek ezen is:)
Hát olyan sok mindent nem tettem. Végig mozgásban maradtam,de kismama tornára nem jártam.
Rengeteget kommunikáltam a babával pocakban,elmondtam,hogy zajlik a szülés, a születés,hogy neki mi a "feladata". Nem tudom,hogy ez segített-e bármiben,de engem megnyugtatott.
Jó dokim volt,aki végig hagyta, hogy azt csináljam ami nekem kényelmes.
Ez volt a szülés.
A várandóssággal szerencsém volt.Jól viseltem,összesen 2szer hánytam akkor is azért mert éhgyomorra vettem be a vitamint...
Nem tudom ez min múlik.Én meg vagyok győződve róla,hogy őrült nagy mázlim volt.
Ezt jó olvasni :).
És mi mindent tettél h simán menjen a dolog?
Drukk h összejöjjön a kistesó mihamarabb :).
Milyen volt az első terhességed?
Sziasztok Lányok!
Mi is épp próbálkozunk,nekünk ő lenne a második baba,az első kislányom most 15 hónapos.
Ebben a hónapban tuti nem jött össze,épp az imént néztünk farkasszemet,én és a mikulás.:( mindenkinek nagyon drukkolok!
Sziasztok!
De orulok h ratalaltam erre a forumra,es rogton akadt is valaki aki hasonlo cipoben jar mint en!
Manocska te miota erzel igy?
Mi is elso babaval probalkozunk,elso nekifutas...
Sok nőnél előfordul ez az első terhességnél,szóval fel a fejjel:) Nemsokára átélheted újra,addig pedig sok kitartást kívánok neked:)
Nekem eddig egyszer volt talán hányingerem,az sem tartott tul sokáig,habár azt észrevettem hogy egyik pillanatban még nem is vagyok éhes a másikban pedig ugy érzem h majd kilyukad a gyomrom,mintha 2napja nem ettem volna:S:) ilyenkor szokott lenni egy kis hányinger. Neked nem volt ilyesmi tüneted?:)
További ajánlott fórumok:
- Albérletbe vállalnál kisbabát?
- 2017-2018-ban kisbabát szeretnénk
- Gyermeket szeretnék...de mire? Akinek nincs munkája az mire is tudna vállalni egy kisbabát? Szerinted?
- Veletek alszik a kisbabátok?
- Milyen érzés, amikor legelőször adják oda kisbabát miután megszületik?
- Ha most várnál kisbabát, milyen lány- és fiúnevet adnál a kicsinek?