Akik kisbabát akarnak, és rajta is vannak a dolgon, gyertek beszélgetni (beszélgetés)
9. manócskaah (válaszként erre: 8. - Esther78)
2011. okt. 9. 12:42
Szia Eszter:) Hát sehogy,én biztos nem bírnám ki:)Mik voltak a tüneteid mikor terhes voltál? mert most én is reménykedem benne hogy összejött,de mivel még nem voltam terhes igy tanácstalan vagyok :S:)
8. esther78
2011. okt. 9. 12:26
Sziasztok! Mi is szeretnénk babát. Nekem szept. 7-én volt missed ab.-om. Még 2 hónap várakozási idő van. Aminek örülök hogy csütörtökön megjött, tehát nem kell majd gyógyszert szedni, vagy ilyesmi. Úgy néz ki minden komplikáció nélkül megúsztam. Remélem a baba is sikerülni fog. Igaz a dokim azt mondta, hogy decemberben lehet próbálkozni, de télen nagyon sok a vírusos megbetegedés, úgyhogy várjunk inkább márciusig. De hogy lehet addig kibírni? Szerintem nem várunk addig.
7. manócskaah
2011. okt. 9. 12:17
Szia Liza:)
Örülök hogy csatlakoztál:)
Sajnálom:S de fel a fejjel a következő tuti sikerül:)
Szorítunk érted:)
Én 3.hónapja próbálkozom a párommal első két hónap sikeretlen volt.Most viszont... :) talán lesz valami remélem,a jeleim elég bíztatóak(de ki tudja) :)
6. Liza13
2011. okt. 9. 11:32
Sziasztok! Mi is szeretnénk babát. Sajnos 3 hete volt egy missed ab-om, úgyhogy most még 1,5 hónap kényszerpihenőn vagyunk.
Utána viszont mindent bele! :D
Ki mióta próbálkozik?
5. Huss!
2011. okt. 8. 19:32
Sziasztok,
mi is próbálkozunk...:)
4. manócskaah
2011. okt. 8. 18:09
Senki nm akar kisbabát most:/ tudom h igeeen:) Gyertek lányok beszélgessünk :)
3. manócskaah (válaszként erre: 2. - Boszy28)
2011. okt. 8. 14:19
rendben várlak/várunk sok szeretettel:)
2. Boszy28
2011. okt. 8. 14:16
Szia, majd jövök később, de most főzök.
Magamról gyorsan: 32 leszek, több, mint 4 éve vagyunk együtt a párommal, viszonylag régen próbálkozunk a babával.
Majd jövök :)
1. manócskaah
2011. okt. 8. 14:13
Sziasztok! Remélem minnél többen leszünk,hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat,és akár segíteni is tudjunk egymásnak:)
További ajánlott fórumok:
- Albérletbe vállalnál kisbabát?
- 2017-2018-ban kisbabát szeretnénk
- Gyermeket szeretnék...de mire? Akinek nincs munkája az mire is tudna vállalni egy kisbabát? Szerinted?
- Veletek alszik a kisbabátok?
- Milyen érzés, amikor legelőször adják oda kisbabát miután megszületik?
- Ha most várnál kisbabát, milyen lány- és fiúnevet adnál a kicsinek?