Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Lehet forro teat fogok inni. Lehet atmelegit kicsit es iszok is.
Erőltetni kell az ivást!Vagy egyél levest.
Pár nap a szédülés.Viszont a hidegség nekem fenáll és nagyon fázom is.Normális mellékhatás.
Nem birok inni. Es kicsit szedulok. Hideg kezem labam es nyirkos. Szerintetek?
csajok a naplómba több a dumcsi ,mint idekint :D
Igen igen.
Majd figyelnem kell arra ha fogyok akkor egyre kevesebb lesz majd a kaloriaszukseglet. Szoval ha lesobok 3-4-5 kilot akkor mas a szitu megint.
Nekem a rendes szükségletre 1700-at írt.A deficit 500,tehát az 1200 teljesen korrekt beállítás az én esetemben :)
Errol van szo. En 91 vagyok 170 cm es 28 eves. Nem dolgozom. Ezt dobta ki. En is meglepodtem rajta. Viszont tudom h altalaban 2000 kaloria az atlagos kaloriaigeny. Ez a rendszer 500 kalorias deficittel dolgozik ugyhogy ezert az 1550. De en tartom magamnak az 1000-1200-at. Ugy erzem nekem az a megfelelo.
Szerintem meg minél kisebb a súly annál alacsonyabb a limit.Bázison is ezt írták.
Megcsináltam 80 kg-val és máris 1300-at írt ki :)
Én ülőmunkát állítottam be a bázison is.
Lehet a súlyunk és a korunk is különbözik.
Nagyobb súlynál többet enged azt látom.
Beírtam mindent ,és 1200-at hozott ki fogyásra :)
1550 szerintem sok fogyáshoz.
Minel tobb kilo annal tobbet egetsz a cipelesevel naponta. Es tobb a tested kaloriaigenye. Ezek alapjan szamitja ki sztem ezert van ekkora kulonbseg. Bar en is sokallom az 1550 kaloriat naponta.
Nezi h hany eves vagy hany kilo vagy (ez a legfontosabb), es hogy mit dolgozol. En ugye semmit mivel gyeden vagyok. Jo hogy neha tobbet rohangalok utanuk meg ugralok takaritok fozok mint amikor ettermet vezettem. Szoval akar beallithatnam a fizikai munkat is.
Ez a bajom. Innek en sima kavet de ha nem iszok 2in1 est lagalabb harmat akkor faj a fejem hiaa probalom potolni simaval.
Hogy lehet ez a nagy különbség ?
Neked jó sokat enged :)Én is megnéztem a kalkulátoron Kalóriagurun.Nekem ennyi :FOGYÁSHOZ
Energia: 1200 kcal/nap
Fehérje: 45 g/nap (15%)
Zsír: 40 g/nap (30%)
Szénhidrát: 165 g/nap (55%)
Én 1200 -ra állítottam,de általában jóval alatta maradok.
Poros kvkat én nem bírom meginni.de ahogy látom az több is kcalban.
Mindent lemértem ,3 kis adag kvt iszom.A tej (1,5% )naponta 7,5 cl,a cukor napi 9 gramm,ez nekem összesen napi 69 kcal.Nem sok.
A sima feketekávé 0 kcal,de én kis tejjel és kis cukorral iszom.
Na igen. Ha a 2 in 1 kavet birnam csokkenteni mondjuk napi 2re a napi 5 helyett az meg minusz 190 kaloria.
De nem megy. Ha nem iszom faj a fejem. Probaltam sima feketekavet h hatha a keves koffein miatt, de nem. Teljesen raszoktam.
Igen,én ritkán közelítem meg az 1200-at,inkább 1000-1100 között vagyok és ebben kávé is van.
En is siman alszok. Kiveve hogy a lanyomnak jon a foga ugyhogy gondoskodik a kevesebb alvasrol 😊
További ajánlott fórumok: