Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Genéből kettőt ?
Vigyázz magadra lécci azért.
Én második napja szünetelek.
Fogják mondani :) Rajtam már igencsak látszik és ha lekerül a sok ruha még látványosabb lesz ez :)
Ruhában már leviselhető vagyok,de számomra pucéran még nem.Az viszont tény hogy a mai macinaci itthon játszóban vagyok ,már esik le rólam,csak azért marad rajtam mert kötős :)
Ezek mind jó kis löketek ,érezzétek ti is és adjon nektek erőt :)
Már fel-fel veszem azt kis szűk farmert és már fel jön egészen :) De még nem áll jól deréktájon,még gond van :)
Nekem a Regenon piszkálja a fantáziámat.
Azt hiszem az is forgalomban volt,mikor a Red.
Ettem egy palacsintát hogy lenyugodjon a család :)
115kcal
Mellékhatás csak a szájszárazság szerencsére 😃
Már én is nagyon várom,h vki azt mondja fogytam. Biztos jól felspanolja az embert 😉
Nekem jövő héten kell rendelnem, de most elgondolkodtadtál! :) Redu vagy Genesis? Utána olvasgatok, és meglátom.
Egyébként mi a különbség a genesis és a kék sibu kapszula között? ( azon kívűl, h drágább)
Azt írják a reduc-ra hogy 70 kiló felett napi 2 szem szükséges.Ára 250/szem.Én határeset vagyok súlyban,de ha ezt szedném majd 1 hátig szednék 2 szemet mert 71 és fél vagyok,csípi a tudatomat ,hogy kipróbáljam.Mivel nekem még 10 kió van hátra,még elfogy a ma meghozott 20 szem Gene is.
Illetve most úgy állok,hogy van 23 szem geném és 8 szem kék szibu kapszim.
Én most a Reduc-.. nézegetem,van a magyar oldalon.
Ide nem merem ,naplómba bemásolom.
Ani0601 te hogy vagy?
Hogy erzed magad tole? Van valami mellekhatasa nalad?
Ezt figyuzzatok:
Ferjem nem tudja hogy szedek valamit azt meg plane nem hogy fogyozok. Akkor figyel es ha elcsabulok akkor csak mosolyog es utalom😂
Ezert nem is szoltam neki.
Most 10 perce azt mondja nekem: fogytal kicsit szivem
Na erre varjatok gombot.😀
Megnagyobb loket nem is kell.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?