Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Birlak...jo bevallalos vagy. 😊
Ha meg az sem jo hat akkor: ...tobb is veszett Mohacsnal...
Igaz? Majd szolj hogyha megjott. Aztan tajekoztass minket, informaciora ehes vadakat, hogy hasznal-e.😂
Én csomót leveleztem velük és valahogy nem éreztem magamban a bizalmat feléjük.
Egyébként én lecsekkoltam ezt a magyar oldalt is mielőtt rendeltem.
Csajok az a baj,hogy mind a régi red és társai hatását várjuk el.Na az nem lesz,ez már világos.
Mivel az engem, és mindenkit pörgetett így én az első nap tudtam most,hogy ezek nem egészen olyanok.De fogytam tőle,és remélem még fogyok is.Én félek attól a külföldi oldaltól és nekem az drága is.Mi van ha pl,hamisítvány 15 ezerért ?
Molyka remélem nem lesz így kiváncsi vagxok ,mi lesz.Mikorra ígérik ?El is utaltad a lóvét ?
Sziasztok!
Most rendeltem meg a Reduktil-t, arról az oldalról amit Ricsetke1 a naplójában tett közzé. Nekem a Genesis nem jött be, mondjuk csak 9 napja szedem.. de akkor is nagyobb hatást vártam tőle. Remelem a Reduktil jobb lesz. Az a fránya 6 kg... :( ma mar egy jo kis edzésen is túl vagyok! :))
Én nem szoktam ebédelni.
Vacsi korán van.
És 9-10 felé reggelizem.
Este szoktam enni valami gyümölcsöt.
Ma ettem rendesen. Mármint 3x.
Nem sokat,a kevesebb is elég. Sokat iszok,remélem ez azért jobban eltelíti a gyomrom.
Basszus hozott anyu palacsinát :)
Hát megnéztem nagyon sok kcal :)
Ettem gulyásleveskét :)
1070 lesz a kcal ma.Mert még tervezek gyümit enni :)
Ó.nekem a Te korodban nem volt súlygondom :)
Nekem csak 41 évesen volt először súlyfeleslegem,tehát én fogjam be a számat :)
Olyan 22 éves koromig 47-51 kg voltam,utána 56-58 ,szülések után is :)
Érdekes dolgokat találtam a stagnálásról.
A fogyás mértékét továbbá mindig az ideális heti 0,5-1,0 kg között kell tartani, míg az energiahiány sose legyen nagyobb, mint napi 500 kcal.
Az alkalmazott energiahiányt is rendszeresen változtassa az optimális határokon belül. Egyik nap egyen egy kicsit kevesebbet, másik nap kicsit többet és ne ragaszkodjon egy fix értékhez. Nyugodtan tartson időnként egy „lazább” napot mert bármily hihetetlen is, az is hozzájárul a fogyás sikeréhez. A folyton változó feltételek mindig aktívan tartják a szervezetet, mert mindig új helyzethez kell alkalmazkodnia.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?