Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Nem fájt semmid,nem volt erős mellékhatás a 2 szemtől neked ?
Nem fájt semmid,nem volt erős mellékhatás a 2 szemtől ?
A Redtől én pörögtem, nagyon jó volt.Ezektől egyiktől sem pörgök,tök álmos vagyok :)
Szuper! És nem volt erős ?
Az jutott eszembe,h azt hiszem a testépítős boltokban (pl Shop Builder) lehet kapni 1-2 adagos kiszereléseket a fehérjeporokból.
Talán az jobb lenne,ha veszel több félét kicsiben,mint ha horror áron vmi nagyot,ami aztán nem ízlik.
Tényleg jó lenne.
Ilyenkor már szoktam ásítozni. Most elég aktívnak érzem magam.
Mondjuk nem is volt húzós napom a munkában.
Persze senkinek nem ajánlom,h 2 szemet vegyen be! Mindenki szervezete más.
Az mondjuk biztos,h a mai napom emlékeztetett a régi Red-es napjaimrb 😆
Arra én is! Ha ejszaka tudnál aludni az milyen szuper lenne!
Akkor az esti jelentés!
Élek és virulok!
Nagyon örülök 😁
Alig ettem ma!
Mellékhatásként a szomjúság volt ugyanúgy,de ez nem baj. Annyit ittam,mint 2 nap alatt szoktam 😄
Kíváncsi leszek az éjszakára...!
Én most iszom az Ukker fogyasztó teát (tegnap kezdtem), finom, bár én teszek mellé egy gyümölcsteát is, de nem is lehet érezni rajta csak a gyümölcstea ízt. Nem hajt meg, de egyáltalán nem vagyok éhes tőle
Nekem is 10 kiló még a cél :)
Drukk mindenkinek :)
10 kg a cél. Jelenleg nagyon igyekszek odafigyelni a kajára. Kb felét eszem mint amit szeretnék. A mozgást is újra szeretném kezdeni. 1,5 évig futottam, októberben hagytam abba. De még nem tudom hogyan illesszem be a napirendembe. Mivel ezt most nem tudom kivitelezni így a kajálást kell megszorítani. Napközbe egész ügyi vagyok, de az esték sokszor elcsúsznak :(
Ugyanígy voltam én is. Nálam sem volt semmi hatás.
Szia! Én is szedtem valamikor az Adipexet, nekem nem volt jó. Eleg komoly mellékhatásai voltak, viszont az étvágyamat csak az első napokban csökkentette.
Nem tudom,nekem ezek nem értek semmit,egyik sem.Vettem maté teát,az meg ihatatlan.
Lehet a tea verzió okoz ilyet 😃
Nálam az ördögnyelv nem ért semmit.
Én a szűztea kapszulát próbáltam 7 éve,én nem rohantam tőle sehová :)Nem ért semmit :)
Hát igen, nem a legolcsóbbak. És sajnos ízre sem a legjobbak. persze mondják hogy nem az ízéért kell inni, de én nem tudom meginni ha rossz :(
A szűzteát én is próbáltam. Volt is wc-re rohangálás 😃
A fehérje porok elég drágák. Kaptam egyszer Peak-től mintát. Brrr... Olyan sz.rt se ittam még. Ment a wc-be 😁
Anyalevél? nem is hallottam még róla. Akkor pont ilyen most a szűztea, szerintem :)
Nem tudom de arra emlékszem ,hogy anno 100 éve az egyik kolléganőm az anyalevelet itta teának ,mert a fos.tta :) Akkoriban azzal fogyóztak :)
nagyon-nagyon-nagyon régen volt az utra diet quick, na én azzal fogytam anno 10 kilót és az finom volt. Étkezést helyettesített, az volt a reggelim és vacsim. De az tényleg jó volt.
Shake-ről nem tudok nyilatkozni,sosem próbálktam egyet sem.Szerintem meg sem bírnám inni :)
További ajánlott fórumok: