Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Én most 2. hete eszek rendesen, mindent.
Pont az előbb irattam fel a XENICAL-t. Hétfőtől tervezem szedni, mellette odafigyelek a kalória és szénhidrát bevitelre, meg szeretnék reggelente futni is egy kicsit, futópadon.
Remélem sikerül megvalósítani a tervemet. Biztos nagy elhatározásra lesz szükségem, mert ez korai keléssel is jár, meg magamnak főzőcske, méregetés, számolás stb.
Amúgy hogy álltok lányok? Új dolgokkal tapasztalatok?
Én most 3.hete újra szedem a Genét,alig van hatása megint... Viszont jól tartom a kalória számolgatást, nem sokat eszek. Tegnap pl majdnem csak gyümiket ettem.
De szeretnék már 90 kg alatt lenni... 😄😶
Sziasztok!
Keresek valami jó megoldást...most találtam meg ezt a fórumot. Jó sokáig visszaolvastam, elvesztem az infók tengerében...Mit érdemes és honnan? Köszönöm
Megkóstoltam tegnap egy fehérje port. A Peak-et már próbáltam. Szörnyű volt. Ez most Biotech-es volt. Brrr... 😫
Mindegyik ilyen töményen édes? Nincs vmi kevésbé édes v savanykásabb fajta?
Sziaztok, errol a feherjerol mi a velemenyetek? Gondolkozom rajta, mert nagyon szimpatikus
3+1 fehérjepor ízvariáció (250g): [link]
Darkangelnek igaza lehet.
Este próbálj vmi tartalmasabbat enni. Sajtsaláta, vmi párolt v sült husi, esetleg tojás. Szóval vmit,ami nem szénhidráttal van tele,hanem fehérjével.
Légyszi segítsetek nekem. Kínzó falásrohamokra mit ajánlotok? Sírba kerget ez a kínzó érzés. Leginkább este jön rám és tudom akaraterő kell és kész, de nem ilyen egyszerű ☹
Adipexem van de az erre nem hat nálam....
Igazából minél többet agyalok rajta,annál nevetségesebb...
Mindig találkozni a cikkekkel,h mennyi pénzt kidobunk a fogyásra, kamu termékekre (ez nem alaptalan amúgy),de úgy gondolom, összességében a kísérletezéseim nem kerülnek annyiba,mint ez a bogyó 2 hónapra.
Ez is épp olyan lehúzás. Csak itt már igazán nagyban (magasból) megy a biznisz.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?