Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Megvan a Tenaute recept 😊😊
Amúgy Adipexhez képest milyen? Jobb, érezhetőbb a hatása, ugyanolyan?
Nagyon jó ezt olvasni 😆
Örülök a sikerednek!
Megjött a sibu 4 nap volt.
Jól emlékeztem se visszaigazolás se semmi csak csörög a telcsi,hogy öt perc s itt a csomag :)
A hatásáról jövőhét szombaton írok.
Szia,tartom igen,de nem teszek semmit ,ma mértem sok idő után.70 alá nem nagyon mentem ,csak olyan 68-70 vagyok.Ha nézzük a koromat is,simán normál súly ez nekem már :) Hamarosan 50 éves leszek és szültem 2 gyereket.Csak ennél több ne legyen már többé. Nem kell L-es cucc,elég az M :) Naciban a 3638,mint azelőtt :)Majd ősszel talán folytatom,nyáron nem ,mert imádom a gyümölcsöt.
Combon van egy kicsi,de még pofiból is fogytam szépen ,a csípőm meg igazán keskeny ,mint anno rendesen :)
Szóval én most nem parázok,mert újra jól állnak rajtam a ruhák,hurka nincs :)
Szia 😃
Fogyogatunk lassacskán.
Te tartod a súlyod?
Még 30 at le szeretnék dobni akkor 120 körül leszek :) sose voltam 110 alatt hiába sportoltam.
Természetesen nem 1-2 hónap alatt hanem szép fokozatosan.De nekem kell valami ami megindítja a fogyást mert különbem nem megy max havi 1kiló. Szedtem ilyen természetes dolgokat de attól inkább feljött a havi 1 nem le.Az adit 1 hónapig szedtem s szépen ment utána is a havi 4-6 kg de most megint meglát 1 hónapja se le se fel s kezdem észre venni,hogy többet vagyok éhes s többet is tudnék enni mint amit kéne de még bírom :) igaz este már kopog a szemem de akkor megiszok 1 liter vizet azt tele a poci XD
Ettől féltem...
Gratulálok az eddig elért eredményekért!
Azt hiszem 7-8 nap volt.
Viszont se visszaigazolás se értesítés egyszer csak jött a futár :(
Mennyi idő alatt érkezett meg arról az oldalról a megrendelésed?
Most máshonnan rendeltem, csak kíváncsiságból kérdezem :)
Adit rendeltem onnan még január környékén nekem hatott :) de most nem nagyon lehet kapni.
Most meg sibut rendeltem remélem az is jó lesz.
Sajnos nekem a dokik nem akarnak felírni csak a diéta meg a mozgás :(
diéta+mozgás 3 hónap -4 kg
Adi+mozgás 6 hónap -33kg ki is akadt a doki :)
Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy Adipexet honnan tudnék rendelni?Mert ahonnan eddig szoktam ott sajnos hiánycikk egy ideje:(
Pedig még 10 kiló mínusz hátra van:)(eddig már 16 kilót fogytam vele)
Vegyél be 1,5 tablettát.
Lehet az is elég,nem kell a kettő db.
Nem volt bajom tőle 😃
Értem.És nem voltál rosszul tőle?
Én egy ideig nem szedtem,de most hétfőn megint elkezdtem.Le is szaladt gyors 2kg.Gondolom a víz.De gondoltam rá,hogy emelek rajta fél szemet,mert reggel eszem és dél körül veszem be a tabit,de este már éhes vok.Engem az alvásban nem zavar viszont az éhség+a meleg(meg gondolom a gyógyszer is) nagyon ingerültté tesz. Nem tudom mi legyen.
Én annyit szoktam.
1 db-nak nem érzem hatását. 1,5 v 2 szemet szedtem.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?