Akik a SOTE I-en szültek! Vagy ott fognak! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Róla rosszat nem tudok mondani! (Magyarul nem ő volt nálam ügyeletben) :))))
Sajnos őt nem ismerem... Anett?
Sziasztok,
Valaki tud információt dr. Bán Zoltánról?
Itt pontosan a juttatására gondolok, mert nagyon szimpi doki csak a tarifáját nem tudom.
Köszi:))
Köszi szépen a gyors válaszokat! :)
Kb én is ennyit hallottam eddig róla, hogy fiatal, kedves doki :)
mindenesetre megpróbálom...
Sziasztok!
Dr. Krasznai Istvánt ismeritek? Esetleg valamilyen tapasztalat?
Egyenlőre még csak szeretnénk babát, és orvost, meg kórházat keresek. :)
Érdekes... Ugyebár az ügyelettel szültem. És császárral. Meg toxémiával.
A doki nevét alig tudtam megjegyezni... (hülye féreg, azóta meg igyekszem elfelejteni... olyan nyersen anyagias volt)
De a szülésznőre emlékszem. Utána az intenzívről is... Mindegyik nagyon helyes volt, de Tóth Ágnes különösen. Csak úgy, emberbaráti szeretetből.
Na, nekik adtam is ajándékot. A dokinak meg nem! (Nem is köszönt utána egyszer se, pedig még 2 hétig bent voltam) Pedig vele se voltam bunkó... csak nem adtam lóvét, pedig várta.
Orvost szerintem érdemes választani: nagy az "átmenő forgalom", sok a kismama, és legalább mindig van aki nézzen rád.
Papp Csabánál én magánra jártam, akkor azt mondták, hogy a vizsgálat tízszerese a tarifája. Hát nekünk nehezünkre esett a vizsgálatokat is megfizetni, 100-120-at nem tudtunk volna fizetni, a felét tudtuk odaadni, és nem volt semmi probléma, 6hetesen ölelgetett, puszilgatott, végtelenül aranyos volt.
A fsz-en van a szülőszoba, a gyermekágyas szobák meg a terhesgondozás (ezt észreveszed, mert oltári tömeg van ott) az elsőn a még egyben kismamák, meg a császáros műtő, és intenzív.
Szia Anettkvk,
Megköszönném dr. Papp Csabát lehet,hogy hozzá fordulok, vele még nem találkoztam.
köszi
Köszönöm, a reagálásokat.
Arra gondolok, hogy válasszak-e orvost vagy sem.
Ha választok kb. milyen összegre számítsak.
Hol vannak ott a szobák,mert én csak az 1.emeletet és az alagsori rendelőben jártam.
A terhesgondozást hol végzik, ugyanott?
Dr. Hajdú Júlia gyermek-kardiológus, nekem ő nézi a pici veséjét( közben a szivét is nézték,mert azt hitték azzal sincs vmi rendben)
Köszi
Bizony, mire gondolsz?
Lehet választani orvost és szülésznőt is, az biztos.
Baba születés után állandóan melletted van...
Szia!
Én dr. Papp Csabát tudom ajánlani, én nála szültem. Ő az igh ott, nem mellesleg genetikus is. És rendkívül elismert, tapasztalt orvos.
Elérhetőséget tudok írni, ha gondolod.
Az a dr. Hajdú nem gyermek orvos??? Nekem ő írta alá (asszem) a gyerek zárójelentését, mikor jöttünk haza.
Hello,
Tud vki vmi infót az I. női klinikáról, hogy megy ott a szülés, mi a rendszer....
Bármi infó?
Köszi
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
27 hetes kismama vagyok, és a babának vesetágulata van ami miatt Bp-re kell járnunk állandó uh kontrollra dr. Hajdú Júliához.
Dr. Joó József Gábor azt mondta az egyik genetikai tanácsadáson,hogy a 30. héttől itt végzik a terhesgondozást is,de azóta vele nem találkoztam, csak egy szertelen dokival aki 1 perc alatt kidobott a genetikai tanácsadásról(2010.08.02-án nevét sem tudom sajna).
A kérdésem az lenne,hogy a dr. Joó József Gábornak vmi elérhetőségét vagy egy megbízható orvost tudtok -e ajánlani?
Mert én sajna 250 km-re lakom Pesttől és nem ismerek senkit még itt.
(LAssan itt bennfenntes leszek sajnos)
Ez a 3. város 7. orvos akitől vmi pontosat szeretnék megtudni,hogy mikor, kinél, hogyan fogunk szülni de mindenki lepasszol.
Előre is köszönöm
Hali!
Én is csak azt tudom ajánlani, menj be ha pesti vagy. Én is hívogattam őket egy szaros eredmény miatt, de csak körkapcsolást nyertem...
nem aggódom, elhiszem, azért ennyire nem elemezgetem a dolgot, Nádja pont jó, ahogy van, s e nem dagi se nem sovány, jajjj ezek, dagizni a babát, de azért tényleg vannak túlsúlyos csecsemők is...
Nádja a combijait leszámítva, kifejezetten filigrán tipus...
Szia!
Én ott szültem,de nekem volt dokim,és mindig lebeszéltem vele mikor megyek,ha ott voltam felhívtam és jött is,igy nem tudom,hogy müködik,de szerintem ha csak ugy bemész se gond,max adnak időpontot,de ezt találtam neked,talán itt segitenek.
Nagyon szeretnék neked segíteni, de itt én vagyok a legaktívabb, aki csak szülni ment oda muszájból! :((( És akinek még dokija se ott volt... :(((
Na, megpróbálok "ráduszítani" néhány bennfentes, odajárót...
További ajánlott fórumok:
- Akik a II.női Klinikán szültek vagy szülni fognak
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Akik a SOTE I-en szültek, és 2008 ban fognak szülni
- Akik 2012 március, áprilisában fognak szülni, gyertek beszélgessünk...
- Orosházi Anyukák, akik 2009-ben szültek, gyertek és beszélgessünk!
- Fiatal kismamik és akik szintén keszthelyen fognak szülni gyertek beszélgessünk