Akik a SOTE I-en szültek! Vagy ott fognak! Beszélgessünk! (beszélgetés)
főleg, ha császáros vagy és esetleg fáj minden mozdulat.. Nagy segítség, ha van még ott valaki...
Na, ezt megírhattam volna egy hozzászólásban is...
A másik meg, hogy sokszor nincs elég hely a csecsemős osztályon, ezért a nőgyógyászaton fekszenek az anyukák. Oda nem lehet felvinni a babát. Akkor sokszor másnak a szobájába mennek szoptatni, mivel nincs hova menni.
Szia!
Elvileg van egy ágyas szoba. Az ár már más kérdés. Első baba? Ha igen, akkor nagy segítség, ha van ott más anyuka is.... A csecsemősökre nem lehet nagyon számítani....
Sziasztok!
Szülés után lehet egyágyas szobát kérni a babával?
Sziasztok!
nekem is azt mondta a dokim hogy a seb miatt ne izguljak, higgyem el jól össze van az varrva. a heget maga a szülés közbeni méh összehúzódások viselik meg, épp ezért nem is adnak fájdalomcsillapítót, nehogy lassítsa a fájásokat, mert ilyenkor az a lényeg, hogy minél hamarabb "túl legyeünk a dolgon", hogy a seb ne legyen sokáig kitéve az összehúzódásoknak.
Persze, hogy a "végeredmény" a lényeg, és az egészség. Csak én is nagyon vágyom a természetes szülés érzésére. Ha nincs egészségügyi akadálya, akkor mindenképp az szeretnék.
Az a heg vastagság a belső hegre vonatkozik?
Köszönöm szépen! Na a bőség zavara tovább él :-) Találtam róla is sok infót a neten, szinte csak jókat :-) Most már csak el kéne döntenem....:-)
És milyen vastagnak kell lennie a hegnek?
Neki is utána néztem, róla is sok jót olvastam. Most a bőség zavarában szenvedek :-)
Nekem nagyon fontos, hogy a szüléshez a lehető legtermészetesebben álljon hozzá a doki, és ne vágja rá, hogy császár után csak császárt vállal.
Jah, és ne kelljen mindent harapófogóval kihúzni belőle. Én nem vagyok egy "nagyszájú", szeretem, ha tájékoztatva vagyok anélkül, hogy ezért szó szerint küzdenem kelljen.
Szia!
Én Csaba Ákosnál fogok szülni, a kolléganőm ajánlotta, már két babát szült nála. Ő genetikus is egyben és nekem nagyon szimpatikus.
Nekem úgy indult a terhesség elején, hogy programozott császárral fogok szülni (többszöri szemműtét illetve csípőficam), de mindkét orvos azt mondta nincs akadálya , hogy természetes úton szüljek, így a doktor bácsi azt mondta, akkor szülünk.
A kolléganőmnek az első császár volt(faros baba) a másodiknál addig úgy volt, hogy természetes úton szül, amíg ki nem derült, hogy megint faros, ezért lett a második is császáros.
Bejöhet apuka a császárnál, én is úgy tudom... csak legyen ott! Mert meg nem várják, az tuti! De ne is figyeljetek rám, csak a keserűség beszél belőlem... :))) nálunk nem vártak rá egy percet sem (pedig nem voltunk életveszélyben és fél órán belül odaért, nem kellett volna sokat várni rá), és a végén meg se mutatták a páromnak, mikor eltolták mellette.
De nekem nem volt itt orvosom, úgyhogy ilyen szempontból mindenki más jobb pozícióból indul. :))) Szóval ezen ne aggódj, picianya!
Köszi a válaszokat! Úgy értettem a dolgot, hogy 100%-ban odateszi magát a doki, de ha mégis császár a vége, hát az a vége. Csak ne vágja rá rögtön, hogy császárosnak csak császárt csinál. Dokit tudna valaki ajánlani. Néztem Máté Szabolcsot, elég szimpatikus. Van valakinek tapasztalata vele?
Még egyszer köszönöm!
Sziasztok!
Szerintem sem garantálnak semmit, főleg 1 császár után.Apuka bent lehet ezt már én is hallottam.
Sziasztok! A SOTE I. klinikán császárnál bejöhet az apuka a műtőbe?
Első kislányomat sajnos császárral kellett világra segíteni. Második csemetét (kb. 2-3 év múlva) mindenképpen szeretném természetes úton, hacsak nincs egészségügyi ok, amiért nem lehet. Ismertek olyan dokit a klinikán, aki ezt 100% vállalja, és nem csak mondja?
Dr. Patkós Péternél. Hát egy kórház! :) A szülőszobán tényleg mindenki iszonyat kedves és segítőkész volt. a gyerekágyas rész arra a pár napra meg elviselhető, a tisztaság egész elfogadható, bár mi összehaverkodtunk a takarítónővel, aki szintén nagyon ari volt, és úgy tényleg odafigyelt hogy minden tiszta legyen. a csecsemősök tényleg elég lazán veszik a dolgot, és nem szeretik ha zavarják őket, de minden műszakban van 1-2 aki olyan mint egy angyal, és bátran lehet rá számítani. a négy ágyas szobáknál a fürdő megoldás gáz egy kicsit hisz két szobára jut egy fürdő, de mindig eljutottunk wc-re meg fürdeni, csak "harcolni" kellett a bejutásért, de jókat röhögtünk ezen is. :)
Amúgy meg egy nagyon jól felszerelt kórház, profi szakemberekkel, nekem eszembe sem jutott hogy máshol szüljek. ide nem nyaralni megy az ember, azt a 3-4 napot meg simán ki lehet bírni.
Szia!
én az elsőt is ott szültem 2009 szeptemberében, és most is ott fogok, május 16-ra vagyok kiírva.
További ajánlott fórumok:
- Akik a II.női Klinikán szültek vagy szülni fognak
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Akik a SOTE I-en szültek, és 2008 ban fognak szülni
- Akik 2012 március, áprilisában fognak szülni, gyertek beszélgessünk...
- Orosházi Anyukák, akik 2009-ben szültek, gyertek és beszélgessünk!
- Fiatal kismamik és akik szintén keszthelyen fognak szülni gyertek beszélgessünk