Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
:-D
Én csak attól tartok,hogy a Szűcs aszisztensét idővel felrugnám a holdra olyan flegma...:-))
Csajok ezt találtam a C vitaminról. . . ??!!!
Nem szárazzá tesz, hanem szárítja a méhnyálkahártyát, azaz nem lesz alkalmas vagy kevésbé a zigóta befogadására. Nekem a nőgyógyászom egyenesen megtiltotta, hogy c vitamint szedjek. A természetes c vitamint lehet, ami gyümölcsben van, de a mesterségeset nem.
Ez igaz lehet?
Hát ha megfordult a fejedben ...én mennék Szűcs doki ugyanolyan jó mint Zeke csak nincs Zeke modora:-DD
De szerintem az nem is hiányzik....
Én eredetileg a Zekéhez járok,csak Ő a múlt héten szabin volt.
Beszéltem egy nagyon aranyos aszisztensnővel,és megkérdeztem,h. mi a véleménye arról,ha esetleg szeretnék átmenni a Szűcshöz.Azt válaszolta,hogy mind a kettő jó orvos,de leszámitva a Zeke stilusát,Ő nagyon jó szakember.Nem tudom mit csináljak,majd szept.-ig eldöntöm.
Nagyon várom,várjuk a Szeptembert....:-))
Szio onlyoneonlyone:-)
Nagyon kedves vagy köszönöm,pont most írtam a Hajnának is,hogy Én is ilyesmiről olvastam...
Lehet,hogy a kisebb beavatkozás miatt kerül ennyibe...
Csak kapjak egy kokit vizsg elött,aztán ügyködhetnek rajtam:-)Azért megpróbálom holnap elérni a Dokinőt akihez bejelentkeztem,hogy mi lesz mert kicsit betojoztam:-))
Szép estét:-)))
Szia Hajna:)
Ma mikor bejelentkeztem a vizsg. az aszisztens vette fel,a dokinővel nem tudtam beszélni,h.hogyan s miként vizsgálják.Azt olvastam,hogy akár bél tükrözéssel vagy laporoszkopiával is nézhetik.
Gondolom tünetfüggő is lehet a dolog...hétfőn megyek,majd megírom:)
De remélem úgy lesz ahogy írtad...:-))
Köszönöm:-)Szép estét:)
De jó próbáld hívogatni előbb utóbb felveszi...
Én is Szűcshöz járok:)
De jó sokan kezdünk most szeptemberben...:)))
Szia Davider:)
Most lesz az első lombikom,2 inszemen már túl vagyok...
Csüt. voltam a meddöségi immunologiai vizsg. miatt vérvételen,j.hétre pedig bejelentkeztem
endometriozis vizsgálatra.Este fél bromocriptin.
Azt mondta a Szűcs,h. a legközelebbi ciklusnál szept-ben kezdjük a stimulációt.Felhívtam a klinikát,hogy pontosan mit takar a medd.immun vizsg.,de nem tudták a Szűcs meg ne vette fel...
Csüt úgy elvoltam kenődve,hogy elfelejtettem megkérdezni...Meglátjuk,remélem minden rendben lesz:-)
Az endo. vizsg. 20e.ft azért azt elég húzosnak találom.Dehát mindent a babuci érdekében:)
Szép estét:-)
Nem nem bocs lehet már várom a szilvesztert:-DDD
De egy teljes hónapot volt augusztusban nem dolgozott:)
Bocs nem december hanem augusztus.....
bocs bocsbocs:-P :-O
Kittus, ez nagyon jó hír! :)
Szurkolok, hogy sikeres legyen a randi! Gyere majd a hírekkel!
Ha nem akarsz hónapokat várni akkor szerintem menj be és majd ott megbeszélitek hosszú vagy rövid protokollod volt??
Mikor mennél hányadik napon???
Ha a recepciót hívod tuti pár hét,hónap mire kapsz időpontot....
Hali mindenki!
Meg volt ma a leszívás,8at tudtak levenni :)
Reggel kell telefonálnom,és akkor elvileg már megmondják mikor lesz a beülti és,hogy mennyi termékenyült meg!:)))
Puszi mindenkinek! :)