Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia, este kell használni, éjszakára. Nekem azt mondta az orvosom, hogy minden alkalom előtt tisztítsam ki magamból az előzőt. Elég gusztustalan cucc, ráadásul megköt nagyon, még az irrigátorral se nagyon jön ki, én kézzel tudom csak kitisztítani... Semmi bajom tőle, pedig régebben volt néha fertőzésem. Szerintem nyugodtan mosd ki, ha úgy kellemesebben érzed magad.
Szia! Nekem egyik inszemnél volt crinone gél felírva. Este használtam, én is olvastam róla, hogy sokan irrigálják megkérdeztem az orvosom (akkor még nem BMC-be jártunk) és bem ajánlotta mert fertőzés veszélyes szerinre. A kovetkezo inszemnel kertem hogy ne kapjak crinonet mert eleg kellemetlen volt ez a csomosodas.... Akkor volt először biokémiai terhességem és eddig még azelőtt sosem jutottunk. Nem tudom azóta se, hogy a crinone hatasa segített e ebben.
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy a Crinone gélt reggel vagy este kell használni? És mivel kell irrigálni? Nekem a doki azt mondta irrigáljak, hogy ne gyűljön össze a hüvelyben a gél, de nem emlékszem mivel kell? Sima víz?
Végül pénteken mentem vv-re, valamint a jóságos recepciósom keddre adott beutalót a vizelet beadáshoz (menz. utánra), így már csak a főbejárati vv-i helyen kellett kedden sorbaállnom. Köszönöm a válaszaitokat AJanka, Totyka, Pancsi :)
Sajnos a femibiontol hasmenesem van..Magzatvedobol szedtem kb. 6 honapig a jutavitet.Gyonyoru verkepet csinalt de hiztam tole sajna..Gondoltam csak folatot szedek most..csak nincs otletem ra.
Szia, én a Femibion 0-t szedem, az elvileg elég.
Milyen folatot tartalmazo termeket tudnatok nekem ajanlani? A folsavat nem tudom jol lebontani.MTHFR heterozigota vagyok.Doki legyintett ra.
Na igen,ez igaz, gondoltam is rá, h nem fog biztatni, de én minden esélynek örülök, ez a lényeg :)
Mondjuk arra készülj fel hogy a meddöségi orvosok sosem biztatnak, mindig a rosszra probálnak felkésziteni hogy ne az legyen hogy de a doktor úr azt mondta akkor miért nem sikerült? De te bizz benne hogy sikerülni fog. Bár szerencsére az sem gond ha nem bizol benne mert nem azon mulik :-) Sokunk feladta már vagy úgy gondolta akkor épp esélytelen és mégis sikerült.
Köszönöm a biztatást :)
Holnap megyek a dokihoz, remélem csupa jót fog mondani :D
Persze hogy van, én bizonyítottan sok hónap petefészek mukodes nélkül lettem spontán babás 9,5 év várakozás után ugyhogy hajrá 🤞😍 a műtét szerinem simán kihathat az AMH szintedre de tényleg nem olyan vészesen alacsony simán lehet emelkedni is fog. Pl a stimu is átmenetileg ronthat rajta.
Ez is azt bizonyítja, h mindig van remény 😍
Bal petefészekből cisztákat távolítottak el és kissé sérült ez bal oldali petefészkem.
Petefeszkeidböl távolítottak el? Ha igen az máris egy ok az alacsonyabb AMH-ra. Az fsh bőven jó még. Tudok most egy kismamàt akinek daganat miatt kivették az egyik petefészkét, másikból kb 5% állomány maradt. Mondtak neki legfeljebb lombikkal lehet babája de inkább menjen donor petesejtert mert kb esélytelen. Spontán babával tölti a 35. Hetet. Ha neki sikerült akkor tényleg bárkinek sikerülhet. Mellette komoly túlsúlya, ir és pm alulmuködese is van/volt.
33 vagyok, endometriózissal, amit április 23-án műtöttek.
Fsh:7, 4 Lh:2,8
Köszönöm, h írtál😊
Szia!
D vitamin 121,az elvileg jónak számít, 75-250 között jó a lelet szerint.
Köszönöm a válaszodat😊
Szia.
Az alacsony D vitamin szint osszefugghet az alacsony AMH ertekkel.Nezesd meg a D vitamin szintedet.
Szia!
Ciklus 2. nap kellett mennem receptert es uh-ra.
Annyira nem vészes. Lehetne több ( nem tudom Hány éves vagy) de ennél kevesebbel is fogannak spontán is babák. Radadul ez az AMH állítólag itthon ilyen nagy szám. Sok Országban az fsh-t sokkal inkább figyelik. Az mennyi neked?
0,87 lett az AMH-m, kétségbe vagyok esve, h ez nagyon kevés.
Dokihoz csütörtökön megyek. Kérlek írjatok addig, h kinek mi a tapasztalata, volt-e hasonló értéke. Köszönöm előre is.
Nem emlékszik valaki, hogy inszeminációnál az első ultrahangra melyik napon kellett bemenni? Ciklus első vagy 1-3 napján? Nekem ekkor írta fel az injekciót is a doki, de már pár hónapja volt az előző, és nem emlékszek pontosan mikor kellett.
Nekem a 3. Napi vervetelnel azt mondták, hogy a vizeletet inkabb ne adjam le menstruacio alatt mert megteveszto eredmenyt adhat. Barmikor betudod vinni nekik kulon nem kell a vervetellel egyutt.
Szabados 8-ától 3 hét szabadságon van.
Én Zekéhez kerültem, barátnőm Szűcshöz.
Sziasztok,
Szabados doktor ezen a héten dolgozik illetve tudjátok, hogy mikor lesz szabadságon? Köszönöm szépen!
Szia!
Nekem szombaton este jött meg, a vasárnapot vettem az első napnak, így kedden mentem a BMC-be, pedig páromnak meg pont előtte való napra, hétfőre volt időpontja vizsgálatra.Kedden mondták is, h nyugodtan meg lehetett volna csináltatni a vérvételt nekem is hétfőn :)
A lombik előtti nőgyógyászati vizsgálatot a magánrendelésén csináltatom a dokinak, viszont ekkor kellene a vizeletet is megnézetni, tudja valaki, hogy ez hogy működik ilyenkor?
A vizelet vizsgálatot a BMC-ben kéne megcsináltatni, van erre valami eljárás, biztos mások is csináltatták már így.
BMC-t sajnos nem tudom elérni, 13 és 15 óra között nagyon sokszor hívtam őket, sajnos hiába.
Szabados doki nekem azt mondta, ha délig megjön, az az első nap, utána akkor másnap. Ahány doki annyi félét mondanak.
Köszönöm. Sajnos máshol olvastam ilyet és bezavart.
Amelyik nap megjön, az az 1. nap, vagyis ma. (0. nap nincs :) ) Pénteken menjél.
További ajánlott fórumok: