Akik 2010. május-júniusában szeretnének teherbe esni:-) (beszélgetés)
kb.2 hónap próbálkozás után.Viszonylag gyorsan szerintem.Egy éve volt egy vetélésem,mert Kolos születése után kaptam egy mélyvénás trombózist és a vérhigító amit szednem kellett.magzat "hajtó" hatású volt.Már hála nem kell szednem,csak ha teherbe eek akkor a terhesség végéig hasiszurit kell kapnom,nehogy baj legyen.
Szia,
Üdv nálunk, nagyon szorítunk neked, hogy összejöjjön. A kisfiatok elsőre sikerült?
Ne aggódj, a szülés csak addig fáj amíg ki nem jön a picúr, utána mindent elfelejtessz:-))) Legalábbis én így voltam vele. Nem irigyellek, én szerencsésnek mondhatom magam (eddig)32 évesen összesen 2 tömött fogam van. Egyébként nekem a bölcsességfogam okozott pár éve problémát, már a nyirokcsomóm is be volt gyulladva, de amint kivették megszűnt a problémám. Ez se semmi, hogy a mai technikák mellett fogalmuk sincs, hogy honnan jön a fájdalom!!! Holnap nagyon fogok szorítani, és várom a fejleményeket!!!!!
Sziasztok!
Csatlakoznék én is.Nekünk már van egy 3 éves kisfiunk és szeretnénk neki testvérkét.
Mi is próbálkozunk-próbálkozunk.Reméljük sikerült már összehozni és van odabent valaki.
Holnap-holnapután kellene(nem kellene) megjönnie.
Nekem is kényelmetlenek a nadrágok csak pizsamában érzem magam jól.Ugy érzem magam mintha egy lufi lenne a pocimban.
Reménykedek és szurkolok nektek is.
Hát igen, már írtad is, hogy lehet, elcserélték, én is arra gondolnék, de ez meg abból az okból gond, amit mondasz. De vajon ilyen esetben nem lehet megtudni, kiével cserélték el?
Hát, a fogam az lassan 2 hete fáj, de úgy, hogy két hete nem alszom, éjjel 1-2 körül kezd a legdurvább lenni. Jártam én már mindenhol vele, mert küldtek mindenhová, végül csak csináltattam panorámartg-t, amiből az derült ki, hogy semmi...:-( Azt mondta több fogorvos is, hogy nem indokolt ekkora fájdalom az rtg alapján, pedig a legerősebb fájdalomcsillapító sem viszi ki teljesen. A fogdokim küldött konzultációra más orvosokhoz is, és végül abban egyeztek meg, hogy a gyanús fogakat sorban felnyitják, és ha úgy látják, gyökérkezelik. Ez múlt csütörtökön kezdődött, én kapásból az injekciótól elájultam, annyira be voltam pánikolva, és annyira ki voltam az alvatlanságtól. Aztán jött a gyökérkezelés, utána úgy kellett összeszedni, haza se bírtam vezetni. Sajnos nem az a fogam okozta a fájdalmat, holnap megyek, vagy elkezdi a másikat, vagy azt befejezi, amelyiket elkezdte, ő tudja. De én teljesen be vagyok már tojva, nagyon félek a holnaptól.
Ezek után nem tudom, hogy fogom bírni a szülést...:-S
Igen 3 teszet is csináltam, és mindegyik már fél perc után nagyon erős volt!! Mivel láttunk szívpulzációt is az ultrahangon, biztos, hogy terhes voltam, de ez a szövettanból nem derül ki. Az a legnagyobb gáz az egészben, ha esetleg elcserélték a mintát, nem fogom megtudni, hogy esetleg mitől ment el a bébi? Mi baj van a fogaddal???
Hát, köszi kérdésed, semmi. :-) Tegnap volt pé-m, megéreztem, volt kísértés is egész hétvégén, de ellenálltam, mivel túl sok gyógyszert szedek most, és fogorvosi kezelés alatt állok. Ráérünk majd a jövő hónapban, remélem, addigra helyteteszik a fogaimat, mert ezt az állandó, kínzó fájdalmat sem bírom már idegileg.
És amikor késett a menstruációd, csináltál tesztet, és abból tudtad, hogy terhes vagy? Kíváncsi vagyok, mit mondanak majd Neked.
Én szerdán megyek dokihoz, megpróbálunk a végére járni a szövettanomnak,mert az alapján semmiféle terhesség nem volt, ugyanakkor azt mondta a pesti doki,hogy még ha méhen kívüli is lett volna, a szövettanba kellett volna valami terhességre utaló jelnek lennie. Elég szövevényes, de remélem szerdán okosabb leszek. Vicus veled mi újság??
Szerintem, ha baba van a dologban lehet, hogy később volt a peteérésed nem a ciklusod közepén és ezért nem látnak még semmit!! Remélhetőleg ez történt, mert ha közvetlen a mensi előtt volt a peteérésed, akkor ez lehetséges:-)))
Akkor gondolom csütörtökön okosabb leszel. :-)
szerdán megyek vérvételre
szia! Nem értek hozzá, annyit tudok, hogy menstruáció előtt állítólag csíkozott a méhnyálkahártya felülete, legalább is nekem, amikor UH-t csináltak, azt mondták, olyan a méhnyálkahártyám, és mire hazaértem, megjött.
De elmaradt mensi után 20 nappal már azért kellett volna látniuk valamit, nem?
És nem vettek vért? Miért nem küldenek el vér- és vizelet vizsgálatra????
na sziasztok voltam ultrahangon 1, 5 hete nem láttak semmit ma megvastagodott méhnyálkahártyát láttak csak azt mondja a doki lehet most fog megjönni de lehet jövöhéten már láttni fog petezsákot. Szerintetek most akkor mi lehet???Jövöhéten kéne ujra megjönnie de remmélem az is kiamarad és akkor már 2 hónapja fog késni. Én már jó jellnek tartom a megvasatagodott méhnyálkahártyát. Szerintetek???
miért van az hogy a folyásom másabb olyan mint a testápolo olyanhoz tudnám hasonlitani
Akkor ha jól értem, kb. 3 hete késik? Ugyan még nem voltam terhes, de nem csak később kellene látszódnia a babának? Nem lehet, hogy az előző menstruációd se normális lefolyású volt? Mert akkor lehet, hogy még korábban estél teherbe, nem? A sógornőm pl. egész terhessége alatt vérzett, amikor meg kellett volna jönnie neki, így azt sem tudták megállapítani, mikor fog szülni. És bár azt nem tudom, hogy mettől meddig, de a HCG se a terhesség legvégéig van jelen a szervezetben, úgy emlékszem, azt olvastam valahol, hogy nagy pocakosan elvégzett terhességi teszt is negatívat mutatna pont ezért.
Miért van az hogy eddig megse birtam enni a citromot most meg magába eszem.Szedek amugy 1000mg-os c-vitamint.Kivánom a citromot a savanyút
Szia!
Én is megkukkantottam a képedet, teljesen úgy néz ki, mintha egy picinyke baba dudorodna ott! :-)
Pontosan mióta késik a menstruációd, mert azt láttam, hogy január óta, de január eleje, közepe vagy vége óta? Hú, csodállak, hogy bírtad ki eddig, hogy ne menj el orvoshoz.
Szia!
Lehet, tényleg nekünk se kéne várni áprilisig, és már a következő hónapban belekezdeni a dologba. Amúgy én aztán abszolút nem görcsölök a baba dolgon, bennem még mindig vannak kételyek, a férjem van 100%-kal a babavállalás mellett. :-)
Hát ezek a tünetek igencsak terhesség mellett szólnak!! Én is rengeteget jártam pisilni!!
Most el kell köszönjek, jó éjt, majd beszélünk:-))))
mellbimbó érzékenység de az egyre erősebb ,sokat járok pisilni,székrekedés de az brutális:( szédelgek de nem vészesen inkább émelygés.És kivános vagyok :)
Szia vicus,
Kicsit késve, de válaszolok!!!! A lányom teljesen véletlenül érkezett, nem is számítottunk rá, a mostani terhességemnél pedig már 7 hónapja nem védekeztünk!!!! Lehet tényleg nem szabad nagyon görcsölni rajta!!!
Bízunk benne, hogy legközelebb XL-est kell venned:-))))) Én úgy szorítok neked, mintha a sajátomat várnám, és nagyon remélem,hogy ott van az a kis pocaklakó!!!! Rosszullétek nincsenek??? Bár nekem se voltak! Várom a fejleményeket!!
nemtudom de minél elöbb szeretnék menni.sajna dolgozok és fiamért is mennem kell oviba szóval nemtudom.Amugy sokkal laposabb volt a hasam ha azrim S- M-es ruháim voltak és szoritanak nyomják a hasam :) elég ennyi???Most L-est vettem ma
Megnéztem!! Nem tudom, hogy milyen volt előtte, de mikor én terhes voltam, az első hetekben engem is szorított a naci, nem volt jó, ha begomboltam! Azért január már régen volt!!!! Jövőhéten mikor mész dokihoz???
oksi megkukkoljuk:-)))))))))))
rakok fel képet a hasamról nézzétek már meg mert nekem ez gyahus és párom szerint 1000000000% baba van barátnőm szerintis !!!!
Hát ezek tényleg elég gyanús jelek!!! Én nagyon szorítok neked, mindenképpen jelentkezz, ha tudsz valamit:-))))))
jah és lemaradt hogy olyan székrekedésem van hogy csak na eddig nem volt most meg szenvedek:(:(:(
További ajánlott fórumok: