Akik 2010. július - augusztusban szeretnének teherbe esni :D (beszélgetés)
Én már 10 éve produkáltam hormonális zavarokat, ami most már tudom a PCOS jele volt. Szőrösödés, mensi kimaradás. Szedtem rá gyógyszert. Az endokrinológusom mondta, ha babák akarok szóljak és csinálunk egy nagy hormon vizsgálatot. Ekkor derült ki ( 2008 elején), hogy enyhe alulműködésem van. Aztán a nőgyögyim elküldött inzulinrezisztencia vizsgálatra és az is enyhén volt arra is kaptam gyógyszert. Bár mikor elkezdtem szedni, rá 2 hétre már pozitívat teszteltem. Szóval nem attól sikerült de azért szedtem tovább nehogy gond legyen.
Szóval nekem ezek több éves problémáim.
Szerintem ha valaki gyereket szeretne nem árt egy átfogó hormonvizsgálatot csináltatni a nőgyógyásszal ha már endokrinológiára nem jár. Tudom az se megszokott, hogy a gyerekvállalás elkezdésekor a férfiak is elmennek vizsgálatra. Mert van hogy miattuk nem sikerül. Nálunk apa is volt. A prof mondta is, hogy nagyon helyes, hogy nem csak a nőt vizsgálják ki hanem apa is részt vesz egy andrológia szűrésen.
Pl. most hogy túlműködésem van nem tudnám, mert pl. semmi tünetem nincs. Tiszta egészségesnek érzem magam. A mensim is tök pontos :)
Hát azt nem tudom, hogy most hogy túlműködésem van összejön-e nyáron a kistesó :)
Honnan tudod, hogy pajzsmirigy gondod van? És volt -e tünete a PCO-nak, vagy hogy jöttetek ezekre rá?
Miért nem tudod?? (Mármint az utolsó mondatodra utalok...)
Hú mire vagy kíváncsi ? Van egy 14 és fél hós fiam és jöhet a kistesó :)) Nem tudom mennyi idő lesz mire össze jön, mert most pajzsmirigy túltermelésem van. Peti előtt alulműködésem volt meg egy kis PCO. De végül is Peti viszonylag gyorsan összejött. 6 hónap de igazán az utolsó 3 volt amikor "komolyabban" nekifogtunk.
Nyáron szerettem volna pocaklakót de nem tudom...
Mivel foglalkoztok ? Operatőr és riporter ? Egy tv-nek ?
Lánykák szépek és te sem nézel ki 35-nek :)))
MI most úgy döntöttünk a párommal, hogy semmit nem fogunk használni, magunkon kívül persze :) ÍGy nem veszek ovutesztet sem. Terhességiből még van otthon 2 db, így azokat sem kell egyelőre utánpótolni.
Én is fel akartam hozni ezt a témát, hogy ki mivel próbálkozik a siker érdekében, illetve mivel próbálkozott, de nem hozott egyelőre még eredményt?
Sziasztok!
Én ebben a hónapban megpróbálkozok a málnalevél - palástfű -s teakúrával, hátha bejön.. Nektek mi a véleményetek erről?
Akkor gondolom kaptál rá gyógyszert is. Én is kaptam anno merckformint bár nem attól jött össze Peti, de az első 12 hétig szedtem, hogy ne legyen gond.
Na ha meg van az oka akkor most már csak sikerül nektek :))))
Sziasztok!
Mi lehet belecsúszunk az őszbe,de lassan eljön a mi időnk is :)
Sziasztok!
1,5 éve próbálkozunk, nagyon örülnék ha most nyáron összejönne.
Mi most egy kisfiura pályázunk:)
De végül is a lényeg,hogy egészséges legyen!!!!
Nekem az orvosom azt mondta,mikor megkérdeztem van-e módszer a nemválasztásra,azt mondta van:addig kell csinálni amíg fiu nem lesz:)Igaza van
Sziasztok! Mi is kistesó ügyben tevékenykedünk 2 hónapja, de eddig még semmi. De nem parázok, Bobo is csak fél év után fogant. Akkor eleinte LH teszteztem, meg mértem a hőmet, meg minden. Aztán mikor az egész hóbelebancot eldobtam, és úgy döntöttem, na ezt nem csinálom, Bobo azonnal megfogant. Szóval asszem, tényleg nem szabad ráparázni. Szívem szerint szeretném, ha még a nyáron megfoganna a picuri, de majd meglátjuk.
Mindenkinek szorítok!
További ajánlott fórumok:
- Akik mostanában szeretnének teherbe esni...
- Akik 2009. nov-dec.-ben szeretnének teherbe esni
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Akik 2010. május-júniusában szeretnének teherbe esni:-)
- Akik augusztus körül szeretnének teherbe esni, beszélgessünk!
- PCOS-ok akik mostanában szeretnének teherbe esni