Akik 2010. július - augusztusban szeretnének teherbe esni :D (beszélgetés)
Szia!
Igen, mi is most szeretnénk babát a férjemmel :) Holnap megyek dokihoz, hogy UH-al mondja meg, hogy van-e, és ha igen, mikor peteérés, és hogy mikor kell együtt lennünk, hogy össze jöjjön :) Nagyon szorítok neked is, hogy sikerüljön! Mindenesetre várj a teszttel vasárnapig. Hidd el, még nagyon korán teszteltél.
Köszönöm a válaszod csak nkem a mensi elött soha nem szokott semilyen tünetem lenni azért furcsáltam föleg nem másfél héttel az elött mert ezek már akkor elkezdödtek.Mi minden nap eggyütt voltunk mert ugy nagyobb az esély rá gondolom és már nagyon várom a vasárnapot de remélem bizakodok h nem fog megjönni.majd irok mindenféleképp.És te is most szeretnél babát?
Amúgy ezek a tünetek, amiket leírtál, az közelgő mensit is jelezhetnek (pl nálam ezek minden hónapban megvannak), szóval ne nagyon éld bele magad, nehogy csalódj, de reméljük, hogy már a babát érzed :)
Szia!
Nagyon korán teszteltél, szóval várd meg a mensi napját, és talán még aznap is korán lesz. Az, hogy fogigátló után mennyi az esélyed? Fogalmam sincs. Higyj a dokinak, ő tudja, ő tanulta. Szorítok :)
Szerintetek menni esélyem lehet a terhességre?
Sziasztok.Nekem vasárnap kellene megjönnie de remélem nem fog.Nekem utoljára jun20 án volt meg azota nem szedem a dienillet nekem azt mondta az orvosom itt kecskeéten h ha most teherbe esek akkor se lenne semmi baj föleg ezek a mai fogamzásgátlok nagyon gyorsan kiürülnek és ilyenkor hirtelen furcsa a testnek h amit idáig kapott hirtelen eltünik ezért nagyobb ilyenkor a z esélye mert 2-3 honapot vársz addigra már hozzászokik a változáshoz.Én szoritok mindenkinek én is nagyon szeretném ha lenne baba.Nekem most állaando feszülést érzek a hasamban meg néha fáj a mellem van szintelen szagtalan folyásom és a derekam majd le szakad amit eddig csináltam teszteket negativok voltak
Sziasztok! Most találtam meg ezt a fórumot:). Én is bizakodok, hogy jöv kedden nem jön meg. Drukkolok mindenkinek!
én is szoritok neked!!!!:d
igen amikor nagyon akarja az ember akkor nehezen jön össze!én végülis junius ota probálkozok!remélem minnél hamarabb összejön
Hát igen. Ezért mondom, hogy két hónapot adok a teáknak.. aztán leállok velük. Talán a lelkemnek is kell, hogy van valami, amibe belekapaszkodhatok, hogy "na, talán ebben a hónapban, mert most valamit másképp csinálunk." Férjem folyton azt kérdezgeti, minden sikertelen hónapban, hogy mit csináltunk rosszul, mit rontottunk el.
akkor onnantol szedd ha már bizonyitott a terhesség!!!de hidd el ezek a teák is nem lehet elmenni rajtuk ahány oldalt nézel a neten roluk annyiféleképp vannak irva!
Igazad van, ha ezen múlna, én is szedném. Csak nem tudhatom, hogy mikor esek teherbe, és ha hónapokkal később, és minden hónapban hízok valamennyit, akkor félek,hogy a terhesség lesz nehezebb. (én eleve túlsúllyal indulok). A teákat ebben a hónapban kezdtem, ha nem lesz eredménye, még egy hónapot adok nekik, aztán azt sem fogom az örökkévalóságig inni.
énis szedtem április ota de 5 kgot hiztam és juniustol már nem szdtem de ha ezen mulik a terhességem meg a baba egészsége akkor tuti szdni fogom!
Én mikor eldöntöttük a férjemmel, hogy babát szeretnénk, én is rögtön vettem magzatvédő vitamint. Aztán elkezdtem szedni. Majd elmentem dokihoz rákszűrésre, ő azt mondta, hogy teljesen elegendő a folsav egyenlőre, majd ha kimutatja a teszt a babát, onnantól érdemes szedni bármit is. Úgyhogy egy hónapig szedtem, hogy a tavasszal kicsit rendbe jöjjek vitamin ügyileg, aztán már csak folsavat. Amúgy kolleganőm egy hónapig szedte, és mondta, hogy hízott tőle (mármint Elevittől).
de én inkább ugy döntöttem nem iszok semmit mert még a végén többet ártanak mint használnak!!!Maradok az elevitnél!
A teljes resz amit be akartam ide masolni :)
Málnalevél tea - Rögtön ki is emelném a terhességgel kapcsolatos pozitív hatásait, hiszen a mai világban ez az egyik legfontosabb dolog. A málnalevél tea különösen a terhesség előtt és a terhesség utolsó heteiben a leghasznosabb. Terhesség előtt, támogatja a peteérést, előrébb hozhatja a tüszőrepedést, és javítja a petesejt minőségét. Míg szülés előtt (a 36.héttől, napi 2-3 dl) fogyasztva erősíti, ugyanakkor el is lazítja a méh izomzatát, ami megkönnyíti a vajúdást.
Málnalevél tea - Segítséget nyújthat a szüléshez, mert egyszerre ellazítja és megerősíti a méhizmokat, így megkönnyítheti a vajúdást. Fogyasztását ezért elsősorban a 36. héttől ajánlják, napi 1-2 csészével.
Igen, én is úgy tudom, hogy a málnalevél teát szigorúan tilos a terhesség 34. hete előtt.
Nora, köszi a választ, ezt nem tudtam ilyen pontosan :)
Igen a 12 hétig lehet inni a vetélés kockázatát is csökkenti!!!
Én meg ugy tudom a terhesség elsö felébe nem szabad málnalevelet mert méh összehuzo és vetéléshez vezethet!!!
A palástfű teát meddig kell inni? Tehát ha teszem fel (és nagyon remélem) pozitívat tesztelek, akkor utána is inni kell? Meddig?
Sziasztok lányok!
Én úgy tudom,h a málnalevelet lehet a cickafark helyett inni ciklus első felében,utána palástfű és amikor kiderül a baba,akkor a 12. hétig mehet megint a málnalevél.Már nem tudom,h hol olvastam.De utána szigorúan tilos!Aztán azt hiszem,h a 34-36. héttől ajánlatos újra inni!
akkor nyilván kiprobálom énis a málnalevelet!!Remélem mindannyiunknak összejön a végeredmény!!Drukkolok
Nekem is ez a tervem. Amúgy tapasztaltad bármiféle áldásos hatását?
En az elozo honapban ugy ittam, hogy TR-ig málnalevelet, amjd a ciklus 2.felében palástfüvet (ami segíti a beagyazodast).
Bizony, a málnalevelet csak akkor szabad inni, mikor MÉG nem vagy terhes.
Itt olvastam róla:
[link]
Én vettem nem filtereset a drogériában, és egy evőkanállal rakok a forró vizembe, és reggel iszok egy bögrével, meg mikor haza érek a melóból... hátha... Ne mondja már a sors, hogy nem tettem meg mindent :)
A tüszőrepedés után 14 nappal jön a menstruáció, de igazábol visszafelé tudsz pontosan számolni, szóval, ha megjön a mensid, akkor attol visszaszámítva 14. napon volt meg a TR.
További ajánlott fórumok: