Aki szedett antidepresszánst, annak használt? (beszélgetés)
persze h rá lehet de én nem a nyugtaóra értettem.ara rá lehet hisz az rövidtávon gyorsan hat,volt benne részem sajna,már 2 öket szedtem este a xanaxbol és féllel inditottam. de ez kb 4 honap alatt.sajna nem tudtam feldolgozni a családban egy halált.
de az antidepresszáns vagy minek nevezeed,pánikbetegségre ami van arra nem lehet,nem is okoz függöséget,nemis érzel semmit ha beveszed,kb 4 hét kell mire hat,
Hát te óriási tévedésben vagy!
Méghogy nem lehet rászokni. Szerinted miért kell fokozatosan abbahagyni a szedését? Mert le kell róla szoktatni a szervezetet.
Mellékhatásai mindennek vannak.
Valószínűleg azért írta, mert tényleg nagyon rossz közérzettel jár a szervezet hozzászoktatása egy antidepresszánshoz.
Folyamatosan szédül a beteg, esetleg hányingere is van, fáj a feje, hasmenés is lehet...
Biztos erre gondolt.
Ha már szedtél, akkor is menj el orvoshoz, mert ő fogja meghatározni az ismételt adagot.
Általában az első alkalommal néhány hónapig/évig kell szedni, aztán ha az orvos is úgy látja, abba lehet hagyni.
Mivel a betegek többsége a gyógyszer hatására jól érzi magát, ezért önként és dalolva abbahagyja saját szakállára a gyógyszer szedését, anélkül, hogy orvoshoz menne. És itt jön a baj, mert hamarabb hagyta abba, és visszesik. Ez a visszaesés viszont már súlyosabb állapotba kerülést is jelent.
Szedtem, és a sok probléma hatására sajnos egy év szünet után folytatnom kellett.
Jól vagyok, teljes életet tudok élni, de csakis gyógyszerrel.
miért volt szörnyű ?
amugy asszem ezekre nem is lehet rászokni, ez nem xanax stb (volt részem abban is sajna )viszont olyan kurva sok mellékhatások vannak az antidepresszánsoknak h nem merem szedni
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek/tapasztalatotok az antidepresszánsokról?
- Aki szedett már Cifrant, használt neki hólyaghurutra? Mellékhatás?
- Mi annak a virágkötésben használt eljárásnak a neve, ami által a borostyán levele átlátszó lesz?
- Szedett már valaki FerroComp Forte vastablettát? Tapasztalatok? Használt?
- Fiatal közalkalmazottként első használt lakás vásárlása. Milyen kedvező hitel konstrukciók vannak életben?
- Használ valaki elemes borotvát? Milyen tapasztalataitok vannak vele? Milyen márkájút használtok, és milyen gyakran kell használni?