Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
igne,azzal tisztában vagyok,csak nem gondoltam,hogy semmi változás nem lesz .. mint már írtam korábban,eddig ezzel együtt 4* voltam töltésen,
1* 0,5 felülre + 0,5 alulra
2* 0,75 csak felülre
3* 0,5 csak felülre
4* 0,5 felülre + 0,5 alulra
És még semmi szép telt formája a számnak.. Úgy tetszett,ahogy töltés után be volt dagadva,de nem tudom ahhoz még hányszor kéne visszamennem.
Kezdem azt hinni,hogy az ablakon dobálom a pénzt ki és nem tudom,visszamehetnék-e,hogy hahó,alig van változás. Itt nézem a lányok képeit és másoknak 2 ml felül,1ml alul már elég látványos,szép szájuk lett,az enyém meg szinte ugyanolyan.
Szerintetek létezik,hogy Wágner doki kevesebbet tölt,mint amennyit kér?
Én voltam tegnap nála megint,1 ml-t kértem eloszlatva,de olyan,mintha nem is töltött volna.. Akkor látszódott,amikor nála a tükörbe néztem,meg is örültem,hogy végre olyan,mint amilyet szeretnék,erre ma fele akkora sincs.
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy ajakfeltöltés után lehet dohányozni?
Nem is aznapra gondoltam, hanem mondjuk másnap.
nekem amikor utoljára töltettem ,iszonyatosan fájt a szám , feszített, meg hát ugye érzéstelenités nélkül kaptam,és ahogy szurta is iszonyat fájt, ..és utána is belehasitott.!
a fejem fájt aznap este még, és pirosnak éreztem ,mintha lázas volnék..de nem volt semmi bajom, egyszerűen megviselt engem a fájdalom amit átéltem az asztalon.!
és hát azért idegen anyag...feszítette a szám.
először viszont semmi bajom nem volt!
Én nem akartam ez miatt a kérdésem miatt ekkora balhét. Csak gondoltam, h mivel ti már voltatok konzultáción, felvilágosított titeket a doki h mégis mi van ha ez mellett v mi van ha az mellett döntesz. Mivel ez a kötelessége. Erre lettem volna kiváncsi.
Igen, én is sokat olvastam már erről..de igaz, sok tévhit is van az interneten.
Meg ugy vagyok vele h jobb előbb félni mint megilyedni.
Ettől függetlenül, megértem h nektek hálisten nem volt még személyes rossz tapasztalatotok ismétlem HÁLISTEN :) ne is legyen, és nekem sem legyen.
És így igaz, minden korrekciónak, operációnak van jó és rossz oldala is és szerintem jobb mindenre felkészülni. Ennyit akartam csak. :)
Annyi a lényeg h már várom a napot h én is megszépülhessek és ennyi :))
Sziasztok!ma voltam Wagner doktornál, és 1 ampulla szilikonnal töltötte. Jól sikerült, szép lett.
Ez reggel 7 órakor volt. Délután óta kurvára fáj a fejem meg az egész arcom, viszont a szám nem volt bepirosodva meg feldagadva sem. Esetleg valakinek volt még hasonló?
Köszönöm a választ előre is.
Andi
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?