Agykontroll oktató vagyok - segíthetek? (beszélgetés)
Tudnál egy egyszerű gyakorlatot az alfa szint eléréséig?
Abszolút laikus embernek kellene:))
Amikor pl. már nem is vagy testedben. :) Holnap írok neked erről, ha akarod. :)
Puszi
Jaaa,nem tudtam.
:))
Igen, tíz évvel azelőtt főiskolát végeztem, levelezőn gyerek, munka mellett. Azután egy kissé munkamániássá váltam és ezért spuri az egyetemre. Az is munka mellett volt, de jót tett, mert félévente 6 hétre kizökkentem a melóból:)
Gratulálok hozzá, ha megint belefogsz az agykontrolba:) újra hihetetlen élményben lesz részed:)
Én most a hónap végén elmegyek egy egynapos Ekőző életek c. képzésre.
Bizonyára nagyon nagy hasznát veszem, hogy az agykontrolon megtanultam lemenni alfába.
Nekem a leghihetetlenebb élményem az volt, amikor (biztos emlékszel rá) nézni kellett a kezedet és az felemelkedett, anélkül, hogy Te bármit is tettél volna:)
Pont ,hogy az a probléma ,hogy nem érzelmi reakciókat várnak az emberek,hanem a felajánlott gyakorlati segítséget várják.
Agykontroll segítek bárkinek,hisz oktató vagyok!
Viszked a hátam,mit tegyek?
Vakard meg.
Mi ebben olyan bonyolult?:))
Gratulálok!!! 44 évesen egyetem? előtte már volt más diplomád?
Én 98-ban végeztem el a 4 naposat, nagyon jó volt!
előtte bárhogy gyakoroltam a könyv alapján nem tudtam lemenni alfába, de ott többszáz ember között azonnal ment... hihetetlen élmény volt :)
de sajnos utána egyátalán nem használtam...
most újra belefogok... ezek szerint érdemes :)
Gratulálok hozzá, akkor mindenképpen elmegyek majd, de melyiket válasszam?
Tanuláskontrollt?
Bocs ,nem értek egyet.
"AZ AGYKONTROLL GYAKORLATILAG MINDENRE JÓ - CSAK HOZZÁÁLLÁS ÉS HELYES TECHNIKA KÉRDÉSE."
Most, bevezetőként elmondok egy-két alapelvet, melyek szükségesek az AK (agykontroll) működéséhez. Hogy mindezeket hogyan csináljuk a gyakorlatban? "
Szerintem ezek után teljesen logikus és elvárható lett volna ,ha a feltett kérdésekre gyakorlati és TECHNIKAI válaszokat ad,ha már felajánlotta a segítségét.