Agykontroll oktató vagyok - segíthetek? (beszélgetés)
Kedves Emberek/Hoxázók,
Annyira jó volt eddig veletek beszélgetni.
Vicces, de én is ember vagyok.
Én is kellemetlenül érzem magam, ha nemtelen szándékkal vádoltok.
Tényleg, eddig jól beszélgettünk egymással, de valahogy ez megrekkent.
Tök szar így fórumozni...
FT
Remélem Fisch urat nem sértem meg,de akkor én leírnám a vízprogramozást :)ahogy én csinálom.
Kezem közé fogok egy üveg vizet és a homlokom előtt tartom(nem szénsavasat vizet)és alfába megyek,ellazulok.Aztán elképzelem hogy a tenyereimből és a harmadik szemből( szemöldök között)fehér fény áramlik az üvegbe,ezt egy kis fényes energiagömbnek képzelem el ami egyre nagyobb lesz,betölti az üveget és azon túl is.
10percig töltöm a fénnyel és mondogatom hogy egyre fényesebb a víz.
Ezután 5 percig arra gondolok hogy ezt a fényes vizet iszom,ami eljut azokhoz a szerveimhez amire programozom,majd 1 percig látom magam boldogan,egészségesen és iszok a vízből.
Na most én mikor lusta vagyok akkor csak egy cetlit ragasztok az üvegre és ráirom amit szeretnék,pl.harmónia vagy egészség stb és ezt írással befelé az üvegre ragasztom és hagyom éjjelre átíródni a vizet.Mint látjátok ez nem AK tanfolyamon tanult dolog nálam,hanem netes,mert elvileg alfahangot is kell hallgatni,meg jobbra-balra nézni stb,nekem így vált be ahogy leírtam.
Szia Szasz23X,
Sok tekintetben igazad van - a dinamikus IP az egy határon belül megkeresi önmagát. Erre van a kereső-program ami a random IP-t megtalálja.
--------------------------------------------
Köszönöm, az eddigi figyelmeteket.
A t..öm tele van az eddigi agykontrollos témákkal, mert aki elolvasta ezen estén írt hsz-eimet, az vagy érti, hogy miről beszéltem, vagy nem.
Van más dolgom is - mindazonáltal szívesen beszélek veletek.
Női fórum. Rákérdeztetek, hogy miért írtam 3x is ezt.
Mert - szerencsére - ez egy női fórum, azért.
FT
Egyébként teljesen jól tudod, a szolgáltató akkor adja ki, ki tartozott egy adott időpontban egy ip-címhez (mert valóban dinamikusan adják ki, kivéve ha külön fizetsz nekik egy fix ip-ért, de azt magánemberek nemigen szoktak, mert minek - viszont azért rögzítik és pár évig megőrzik, hogy melyik előfizetőjüknek mikor mi volt az íp-címe), szóval csak akkor adják ki, ha a rendőrség kéri valamilyen indokkal.
Viszont valakinek az ip címét tudva megtámadni a gépet, ahhoz az kell, hogy ne legyen tűzfal, se proxy, se router, nyitva legyenek portok meg mondjuk be legyen kapcsolva a fájlmegosztás, szóval azért eléggé kaki állapotban kell legyen a gép, hogy legyen valami esély.
Lehet hogy veszekedések helyett ezt végig kellene gondolni. Én egyvalamit kérdeztem, konkrétan hogy álmatlanság ellen jó-e. Erre kaptam azt a választ, hogy minden 3. ember álmatlanságban szenved...Ettől én még nem alszom jobban. A Silva-féle módszer elég régi, és ismert. Az, hogy ki az aki OKATATÓ, illetve annak nevezheti magát, már megint egy másik kérdés. Lehet, hogy kedves FT jobban tette volna, ha azt mondja, értek hozzá egy keveset, olvasott vagyok benne, stb. és nem oktatónak nevezi magát.Akkor lehet nem lett volna itt ekkora vita, hogy felesleges legyen kérdezni.
Az IP címekről meg csak annyit, hogy a 2 legnagyobb szolgáltató úgyis dinamikus IP-kel dolgozik, ergo felesleges ezekkel szórakozni, pluszban ha jól tudom (nem biztos, nem értek hozzá, csak ez az információm) ilyen adatokat kiadni kizárólag hatóságnak lehet, mint ahogy a személyi adataidat is kizárólag hatóságnak adhatják ki.
Sorry az offért, de baromi unalmas ez a fórum így.
Nem oktató , csak ért hozzá vmennyit, ellenben akkor ne nevezze magát annak, vagy válaszoljon normálisan. Ennyi lenne a lényege. Ezeket a tükör stb módszereket pedig konkrétan a neten megtalálod, nem kell hozzá nagy tudás.
Ha szaki vagy, tudod, hogy mit írtam.
Így a könnyebb.
FT
Kedves Fisch Tib.
Ez nem segítség.
válaszolnál?
informatikus vagyok.
elnézést, ha KONKRÉT voltam.
Ne haragudj,
de ha nem értesz hozzá, akkor ne is foglalkozz vele.
Elnézést, ha durva voltam.
A te IP címed pl. 500 ft... (de nem tőlem, az biztos)
Ragozzam?
FT
Kedves Csóriéva!
Az alapfolyamat, ahogy eljutunk az "alfába", azaz a legkedvezőbb relaxált állapotba, s onnan "indítsunk" egy programot, az le van írva az agykontroll alap könyvben.
Kb. 120 oldal. Irjam azt most le?
Teljesen értem a kérdésedet.
Szeretnénk használni az agykontrollt, hogy pl. lefogyjunk. Sajnos - inkább nem sajnos, mert jó könyvnek tartom - meg kell venni azt a könyvet, vagy E-book-ként letölteni.
Így van, ez ennek is lehet az eszköze.
Elmondhatom a javaslatomat anélkül, hogy belenyomtok nem idevaló dolgot is.
FT
U.i. Bocsi, hogy néha hirtelen megszakítom az írást, de ha nekem bejelentkezik, menni kell a kis proginak.
FT
Köszi.
Akkor annak az elkészítédsének a folyamata sem lenne rossz itt leírva
azért érdekelne, mégis mit kezdesz egy ip-címmel?
kideríted, hogy teszemazt az invitel tartományába esik. és?
Nagyon kedves vagy:) Akkor mostantól a nénikémnek tekintelek.
A folyamatot ird le légyszives, mint oktató.
Ráadásul nem szivatlak, mert -miután Te is igencsak kihangsúlyoztad- ez egy női portál, és itt bizony nagyon sokunk küzd súlyfelesleggel, és bizony ez egy jó módszer lenne a fogyni vágyóknak.
Ez persze nem válasz....
"valamilyen szinten"
Milyen szinten, ha még az alaptechnikát sem tudod leírni?
Jó Neked,és ügyes vagy!:)
Én,valamikor nagyon rég,elvégeztem a tanfolyamot,aztán jónéhány éve az Ultrát is!..főikolán,sokat gyakaroltuk az autogén tréninget is..és,a mai napig nem tudok lemenni alfába,szerintem:(((Rengeteg agykontrolos kazettát is hallgattam..vagy elalszom,vagy túl éber vagyok:((azt a köztes állapotot nem tudom "megélni":((pedig,nagyon hiszek benne,és szeretem nagyon..
Na végre!
1. Elme tükre tecnika. Ezen tecnika lényege az, hogy úgy lásd magad, ahogy szeretnél lenni...
Na, mostmár szívassátok a nénikéteket!
AGYKONTROLL Silva módszerével.
Bp.1990 - a kiadás dátuma.
Olvassátok el!
Nem agykontrollt akarok tanítani, hanem ha kérdésed van valamilyen szinten, akkor szívesen segítek.
FT