Agresszív az 1 éves babám. Ha valamit nem szabad neki, akkor megpofoz, tépi a hajam, játék közben csapkod. Mit tegyek? (tudásbázis)
Mondhatom neki 1000x. Pont olyan konok, mint az anyja.
Számomra eddig ez a legnehezebb! Nagyon ki tud hozni a sodromból. Azt biztos, hogy ha most nem tanulok türelmet, akkor soha! Viszont mire visszamegyek dolgozni, addigra a legnagyobb hülyét is olyan higgadtan fogom kezelni, hogy öröm lesz nézni! :)
Nálunk is ez volt egy ideg. Most már 2 múlt kezd leszokni róla. Persze a pofozgatást nem hagytam leállítottam, megfogtam a kezét és addig magyaráztam míg le nem nyugodott. Kicsit idegtépő mert néha szívesen visszacsaptam volna, de akkor még rosszabb lett volna. Most is ha elveszti a türelmét akkor dobálja a játékait de már nagyon sokat javult.
Egyéb dolgok? Nem ment hamarabb? Nem kezdett dolgokat sokkal hamarabb? Hogy alszik?
Kislányom is pont egy éves, ha fáradt, akkor ő is tépi a hajam, csapkod, harap szopizás közben stb. Igazából most tanulgatják, hogy hol a határ, mit jelent a nem stb.
Én igyekszem határozottan rászólni ilyenkor: NEM SZABAD!!!, csúnyán nézek rá és a kezét lebontom a hajkoronámról :)
Legyél következetes, és majd megtanulja, hogy nem szabad. Kitartást :)