Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Segítsetek! Agresszív a párom... fórum

Segítsetek! Agresszív a párom... (beszélgetős fórum)


1 2 3
2009. máj. 8. 16:15
szerintem is ott kell hagyni, annyi férfi van! találsz mást!
2009. jan. 14. 10:13
le kell fagyasztani
2008. okt. 27. 07:21
Le kell lépni.Én 16 évig türtem, mire beláttam kutyából nem lesz szalonna. A mostani életem a mostani párommal egy tündérmese az előzőhöz képest. Csodára várni fölösleges, ott kell hagyni.
2007. nov. 7. 10:48
Csak addig élne míg egyszer hozzám nyúl. Utánna neki lőttek. Egyébként én a helyedben nem meghunyászkodnák hanem megmutatnám neki hogy nem akárkivel van dolga. Ha pedig van gyereketek akkor minél előbb hagyd el és tegyél róla hogy nem tehessen veled utánna semmit.
2007. okt. 26. 15:01
hagyd el mert ugyse lesz jobb
83. 05c197c0d0 (válaszként erre: 81. - 05c197c0d0)
2007. okt. 25. 19:15
vicceltem... senkinek nem kivanom, hogy ilyen helyzetbe keruljon. aki benne van, menekuljon.
82. hdsb
2007. okt. 22. 18:08

Egy a megoldás: otthagyni

Nekem is volt ilyenbe részem sajnos, de szerencsére ez már a múlté

2007. okt. 21. 15:57
szerintem legyel te is agressziv. ha jol csinalod, akkor esetleg beijed, mert latja majd, hogy nem akarkivel van dolga. hasznalj baseball utot, laskanyujtot. fenyegesd. amikor alszik kotozd meg, es fojtogasd (de azert ne old meg, csak ha nagyon muszaj). igy majd radobben, hogy veled nem lehet kukoricazni, mert komolyan beszelsz!:D
2007. okt. 13. 11:36
ha agresziv akkor szabaduj meg tölle mihamarabb mert kutyábol nem lesz szalonna és ugyse tud megváltozni pláne ha gyermek is van mert ö vagyök iszák ,meg levét az egésznek ezt tapasztalat bol mondom é is abba élte
79. Donyta
2007. szept. 3. 07:21
16 évesen mentem először férjhez, egy nálam 10 évvel idősebb pasihoz.(25-26) Nem szerelem volt, csak kellettem neki ,kibúvónak, amiről nem is tudtam, csak késöbb derült ki. Gyorsan gyereket akart, én nem is gondoltam még ilyesmire. Már akkor megbántott amikor egy év után kijelentette, hogy engem nem lehet teherbe b...i. Durva és goromba volt. Ő azt tehette amit akart, nekem otthon volt a helyem és tennem kellett a házi teendőimet. Eljárt piálni a tesóival és az apjával. Ez nekik természetes volt, nálunk ilyesmi nem. Volt, hogy hétvégeken hiába vártam haza esténként, utóbb kiderült diszkóba járt. Még késöbb sok más is kiderül róla.Én egy szombati bevásárlás után, ahol halat is vettünk, otthon a csap alá tettük és én nekiálltam mosni takarítani.Ő hazajött piásan, és nekemrontott, azt sem tudtam mi a baja. A hal megdöglött a csap alatt. Kit érdekelt, és időm sem volt erre figyelni. Késsel jött nekem, én az ablakon menekültem előle, és egészen elfutottam az anyósomékig.Nem mondtam semmit, csak ott tébláboltam. Aztán lassan hazamentem és félve de bementem. Állítólag dühöngött. Ekkor megmondtam, ha igy megy tovább vége, befejezzük. 3x voltunk külön, már semmi nem felelt meg neki. Ezután ugy döntöttem vége, nincs ennek értelme.Több hónapig nem láttam, aztán előkerült, mocskosan szakadtan. Nem kérdeztem semmit, kimostam a cuccait, tisztálkodott, és enni adtam neki.(lefogyott) Már nem emlékszem mit mondott evés közben, mikor én sajnálattal néztem, hogy zabálja a kajámat. Nagyon nem tetszett a szövege, annyira, hogy életemben ekkor pattant az agyam és kikeltem magamból.Ő is meglepödött, mivel ezt az oldalam még nem ismerte. Odavágtam a pofájába, hogy amíg az én kajám zabálja addig neki kuss van! Ha nem tetszik fogom a lábast és a fejéhez vágom. Nagyon meglepődött ezen, és én felháborodva azt mondtam ez volt az utolsó amit megengedett magának és takarodjon el az életemből. Felpattant és kirohant, egy szó nélkül. Én sem tudom, hogyan tettem de igy volt. Több visszautja nem volt, beadtam a válópert, de ekkor már a második gyerekkel voltam 8 hónapos kismama. Minden ceremónia nélkül szétválasztottak bennünket. Ma sem vagyok kiváncsi ilyen tuskó emberre! Folyton más nő kellett neki és ki tudja mennyi már a szétszórt gyereke...
2007. aug. 11. 04:56

Nekem mindig az volt a véleményem és a házasságomban annakidején is e szerint álltam a dolgolkhoz, hogy e nő nem hagyhatja csak úgy, hogy megverjék.

Én - került, amibe került - a nagy erőfölény ellenére, amivel a volt férjem rendelkezett, is visszaütöttem. Összekarmoltam az arcát. Akkor azt mondta, ha ezt mégegyszer meg merem tenni, eltöri a karomat... Ettől azért nem tojtam be. Legközelebb emelte a kezét, én már neki is ugrottam a 10 körmömmel. Másnap aztán szégyenkezhetett. Nos, summa summárum, később csak az foglalta le, hogy a karomat lefogja, nem vert meg.

Ez nem dicsekvés, szégyenlem, hogy az a rohadt nagy szerelem odáig süllyedt. De csak azért, hogy pl. a gyerekek ne lássák, hogy megver, vagy a szomszédok ne hallják, hogy veszekszünk, nem hagytam magamat megverni. És tartott mindez 22 évig...

Láttam egyszer egy filmet, az maradt meg bennem, amikor azt mondják egy nőnek, "nem szabad kimutatni, hogy félünk, az csak lovat ad a férfi alá". Ez így igaz. Az idézet nem szószerinti, de ez volt a lényege.

Tudjátok.... a kutya is azt harapja meg, aki fél tőle.

77. dundy
2007. aug. 11. 04:27
Engem azért ütött mert nem voltak észérvei. Már nem bánt, de a lelkiterror sem semmi.A rengeteg megalázás, ilyen qrva, meg olyan, meg ilyen ócska meg olyan.stb,stb.Az a rohadt rózsaszín köd ne volna.Szívesen válnék,de sok a kölcsön, meg ott a 2 gyerek,és elmenni sem akar.Sőt kicsinálna, ha valamit tennék ellene.S ebben van valami, mert már másokkal is megcsinálta, aki valamit mert tenni ellene.De bárhova megyünk büszke a feleségére.
2007. aug. 10. 20:51
Az ilyen brutál hapsiknak a megalázás a jó lecke. Mondjuk, ha egy nőtől kap egy kiadós verést.
75. tibike
2007. febr. 19. 20:18

Ej-ej!

(Csak úgy általánosságban reagálnék)

Bár nem egy férfias jellemvonás, de nem szeretem a verekedést semmilyen formában, még sportszerűen sem, a TV-t is elkapcsolom, ha pl. boxmérkőzés megy.

Csak azt nem értem, hogy egy kapcsolat hogyan fajulhat el odáig, hogy bántalmazásra kerüljön sor. Mert ugye nyilván nem háromnapos ismeretség után házasodnak és költöznek össze a felek, és érthetetlen számomra(-túl intelligens vagyok, vagy nem tudom miért), hogy néhány heti, hónapnyi együttjárás során hogy nem derül ki egy pasiról egy olyan alapvető jellemvonás, hogy képes-e megütni egy nőt? Hogy nem lehet észrevenni, hogy mennyire becsüli meg a párját? Mert vannak ilyen durung férfiak a környezetemben is, akik egyébként is olyan bunkók és érzéketlenek, szinte rájuk van írva, hogy mire képesek, és miért nem kerülik el őket nagy ívben elsősorban a nők? Olyan sok férfi van, aki a csillagot is lehozza az égről, és esetenként még így sem éri el a célját, akkor miért nem lehet azt a néhány tuskót kiutálni a társadalomból?

Ha viszont évek után alakul át a kapcsolat ilyen durvára, akkor is, az első pofon előtt jóval szakítani kellene, ha a vélemények annyira különböznek.

A hirtelen haragú,idegbajos emberek, akiknek általában rendkívül magas a vérnyomása, gyakaran emelik fel a hangjukat,stb., annyira nyilvánvaló,hogy mire képesek, annyira közönségesek, hogy lehet az ilyen emberekbe beleszeretni? Pláne igent mondani az esküvőn? Nem értem.

/más: Kanadában pl. elég egy telefon a rendőrségre egy gyermektől, vagy feleség/élettárstól, hogy (majdnem) elcsattant egy pofon. Az illetőt kitiltják a lakásból, akkor is, ha az ő nevén van,akkor is, ha csak vicc volt a bejelentés, és azonnal elviszik bilincsben, hónapokig nem közelítheti meg a saját házát, ha közben kibékültek, akkor sem. Ez a másik véglet persze, és a fegyelmezni próbáló apuka nem ritkán megkapja a csemetéjétől, hogy "úgysem mersz megütni!" Nos, ez sem mindig jó.

Mire nálunk a családon belüli bántalmazások ellen ilyen lépések születnek, hát, ki tudja mennyi időre lesz szükség.

Addig is én azt tanácsolom mindenkinek, hogy bár a szerelem vak, azért próbáljunk néha nyitott szemmel járni, érdeklődjünk, kérjünk tanácsot, ha nem vagyunk biztosak a másik fél megválasztásakor, és minél előbb szakítsunk a másikkal, ha nem érezzük jól magunkat egy kapcsolatban.

2007. febr. 13. 13:25
Ha nem voltatok benne, nehez aterezni. Elkepzelni is nehez, milyen az, amikor eloben a masik ad egy jo nagy pofont, es meg ugy is erzi a no, hogy megerdemli, mert biztos atesett a lo masik oldalara, keresi a hibakat magaban, hogy biztos o vitte tulzasba a veszekedest stb. Szerintem ketfele ferfi van, az egyik aki pasziobol veri a not, a masik aki ha veszekedes van, es ugy erzi nem tudja kezelni az orditozast, akkor ut. Az utobbinal van a nonek a legnehezeb dolga, mert az a ferfi egyebkent normalis, lehet szereto ferj vagy csaladapa. Az elso esetben konnyebb otthagyni a ferfit. Akarmelyik is van, rettegni egy parkapcsolatban iszonyu erzes, a retteges akaratlanul is kialakul ha mar egyik rendszeresen meglepi a masikat 1-1 pofonnal.
2007. febr. 13. 12:56

Próbáld vigasztalni,és ha nem megy,kisérd el

egy pszihiáterhez.Nem kell szégyelni,gyógyítható

betegség ,ha időben szakemberhez fordulunk.

Emberek 80%-a ezzel a problémával küzd,még ha nem is merik bevallani.

72. Bettibaba (válaszként erre: 69. - Rózsaszál1)
2007. febr. 13. 12:05
Ez igaz,de nem vígasz!
2007. febr. 13. 12:01
Ha a párom csak egyszer is kezet emelne rám, tuti hogy repülne.
70. Bea80
2007. febr. 11. 18:53
Járj küzdősportra.
2007. febr. 1. 20:11
Ha egy férfi megüt egy nőt, az a gyávaságából indúl ki.!!!!!!!!!!!!!!!!
68. f772199837 (válaszként erre: 67. - Cb6b0c49f1)
2007. jan. 22. 20:57
Egyetértek.
2007. jan. 22. 20:52
Nincs undorítóbb, mint megütni egy nőt.
2007. jan. 22. 20:38
sajnos egyik hölgy ismerösömet sorozatba veri a férje,de annyira szereti hogy inkább türi,mert szerinte jo ember,csak néha ilyen.elég hülye válasz,nem?nem elég egy nönek a sok lelki fájdalom,mág fizikailag is tönkre kell tenni?a tanácsokat meghallgatja.tudom ebbe nem lehet beleszolni,de mikor egyik kék folt jön a másik után és nyáron garbot vesz föl"torokfájás"miatt,persze a fojtogatástol,nagyon szeretnék a palinak beolvasni hogy kezdjen már hozzá megfelelövel.de tudom talán rontok a helyzeten,szerintetek?
2007. jan. 3. 15:15
Mielőbb hagyd ott,egy nő sem érdemli meg hogy trágárul viselkedjenek vele!!
2007. jan. 1. 17:17
Dobd ki!
63. Linde
2006. aug. 11. 15:17

Szia!


Igenis hidd el, merj boldog lenni!

Gyógyulj, pihenj sokat! Csak így tovább, fel a fejjel!


Minden jót kívánok nektek!


R.

62. 4726e582cf (válaszként erre: 61. - E7a6785cc7)
2006. aug. 10. 17:27

Szia!


Olvastam a naplód, felháborít a régi pasi viselkedése... Nem részletezem.


Igenis megérdemled ezt a sok jóságot, amit kapsz a párodtól :))), annyi rossz dolgon keresztül mentél már, hogy ideje volt lépned. Nagyon jól tetted, mégha az a ..... elkapott, akkor is! Csak így tovább és tessék sokat aludni, pihenni, gyógyulni, hogy legyen erőd szeretni a párod :). Minden jót kívánok Nektek :).


Li

2006. aug. 10. 16:56
Mindenkinek mindent szívből köszönök!
60. e7a6785cc7 (válaszként erre: 59. - 3b4055e2b2)
2006. aug. 10. 16:46

Köszönöm, kedves tőled.

Ne haragudj, hogy nem válaszoltam. Szinte egész nap alszom, kicsit még gyenge vagyok.

59. 3b4055e2b2 (válaszként erre: 58. - E7a6785cc7)
2006. aug. 10. 09:11
Azt kivánom,hogy mihamarabb rendbe jöjjön a lelked és élhess erőben,egészségben,boldogságban!
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook