Afrikai férj (beszélgetés)
Az biztos hogy ők jobb betörők lennének, vannak olyan sötét afrikaiak akik még a fényképeken is alig látszanak :-)
Egyébként a ti párotok melyik törzsből származik? Az enyém Igbo és keresztény vallású.
Hehe!
A férjem azon szokott nevetni, hogy az elalvás előtti puszinál, amikor már minden lámpa le van kapcsolva én nem látom őt, én viszont világítok szerinte a sötét szobában.
Viki hány kilós a kisfiad? Sophi 9 hónaposan 10,5 szeritem 1 éves korára lesz vagy 13-14 :-D egyébként neki még egyenes az a pár szál haja ami van :-)
Apukám meg azon viccelődött hogy ha majd viszi az unokáját síelni akkor az majd világítani fog a hóban, apum nagy síelő szóval 3 éves korában viszi majd Sophit... én is ilyen fiatalon kezdtem.
Igazabol nem szokott nagyon beszelni ilyesmikrol.Amikor Washigton Dc ben laktunk elmentunk az African American tortenelmi muzeumba...na ott meg a szeme is konnybe labadt szegenynek...de nekem is
:( Ezzel is tudni kell élni.
Biztosan hallasz sok régmúltban megtörtént eseményt.
A férjem beleszokott vágni a mesélésbe, annak se vége se hosssza, érdekesebbnél tanulságosabb világ tárul fel olyankor.
Nekm a vercukrom teljesen normalis a terheleses 3 pontos vervetelnel is,csak az inzulin szint magas.a cukrommal semmi baj,egyelöre bar remelem nem is lesz!Nekem is tennem kell valamit magatol nem oldodik meg!
Hat jol esik hogy ezt mondod de sajna van meg kb 8 kg amit le kene adnom.Pont tegnap beszelgettunk a masodik baba kerdesrol de ugy dontottunk meg varunk egy kicsit. Igen jo lenne tudni honnan szarmazik a parom de sajnos erre nem sok a remeny.Tudod annak idelyen a rabszolgaknak nem volt anyakonyvi kivonatuk....eshat csaladfa kutatast csak az alapjan lehet.A nagymamaja volta leg elso felmenoje akinek szuletesi okmanyai vannak
Huh! Ügyes!
Most viszont nincs felesleged, a második baba gond nélkül jöhet.
Sok amerikait foglalkoztatja, honnan is származik valójában Afrika területéről. A férjed tudja?
Na vissza olvastam...mostmar ertem!nekunk sem akart a baba osszejonni!Nekem is magas volt a vercukor szintem.Elkezdtem fogyozni es tornazni nagyon kemenyen.......kovetkezo honapban megfogant a Mano
ha nem fogysz? mi a gond?
En a valaszodon nevettem nagyot!Erdekes, en meg sosem lattam olyan felver babat aki ne örökölte volna a bongyori hajatTNagyon edesek!En most elhataroztam,hogy valtozok a baba erdekeben,mert ha nem fogyok sose lesz :-(
Semmi sem történt. Most már legalább azt is tudod, hogy ilyen körökben nem divat obszcén témákat beszélni a más kultúrális háttér révén.
Ne haragudjatok, nem akartam obszcén lenni, túl kiványcsi voltam... / vagyok...
Haaat ezen jot mosolyogtam! Az en babamnak most kezd valtozni a kis haja....GUBANCKASRA :D
IGEN IGAZ!!! OSSZETEKERVE HORDJAK A NADRAGJUKBAN MERT AMUGY KILOGNA ALUL A SZARAN......MOSTMAR TUDOD AZ IGAZSAGOT
Fújj! Micsoda kultúrálatlan hsz. !!!
Van éppen elég gusztustalan fórum, jó szórakozást azokon!
Sziasztok!
Mi igaz a legendából?
Nagy mérettel vannak megáldva?
Bocsi csajok ,vacakol a gepem es utolag latom csak mindig,hogy kihagy betüket
Nekem hamar megszoktak a csaladban,mar tinegynehany eve nem lattam feher pasit közelröl :-)Egyszer szegeny nagyim kerdezte,kislanyom mond csak neked ilyen drothaju lesz a ferjed?,fel napig nevettem ,hisz mami azelött em latott meg feketet
Nagyon cuki a ti babatok is,kis vasgyuro :-)meg lehet sötetebb,azt mondjak a felver gyerekek a korral picit meg sötetülnek!
:( Nálunk sosem voltak külföldivel előítéletek, max óvatosságra intés.
Szia,itt angliaban ismerkedtunk meg....de a parom amerikai(tudod itt rengeteg amerikai katonai bazis van). Manoka hetfon lesz 17 honapos....es amint latod o is eleg hoka :DDD
Szia, hol ismerted meg? mert látom Angliába laktok, több imerősöm is él Londonban többek között a legjobb barátnőm. :-) mennyi idős a babátok?
Szio lanyok! Az en ferjem is fekete :D
Nagypapám szinte világutazó volt, németo.ba született, utána lakott csehországba, szlovákiába végül pestre került ahol megismerte a mamámat... ennek ellenére nem értem hogy a családom miért nem szerette a párom, európai külföldi jöhet, de afrikai nem...
(: én is, negyedig a nagypapám révén.
Vegyes a családjának a fele világos, a másik fele sötét, pl itt a pesten élő unokabáttya szinte félvérnek néz ki, de a kisfiuk mégis sötétebb mindt Sophi :-)
2001 ben még közelről nem is láttam fiút,nem hogy afrikait, :-D Brighttal 2006 ban találkoztunk,de teljesen véletlen lett a párom ,soha nem kerestem külföldiek tároságát, pedig félig német vagyok nagypapám révén. :-)
További ajánlott fórumok: