Absztrakt valóság... (beszélgetés)
Ezt csak azért írtam mert tapasztaltam némi emelkedést tegnap, ami igencsak kibillentett. :)))
Mások is éreztek valamit ezekben a napokban.
A másik szárnnyal ,lebeg,teleportál és absztrakt valóságokban ,küzd szellemekkel démonokkal,és mindenféle lényekkel,változékony és varázslatos,alakváltó és .........és szabad.
Van evvel valami gond?
....mindig csak az a földelés....
Szerintem ,akinek gyerekei vannak,nincs szüksége földmunkára.
Többnyire a megérzéseimre hallgatok, mindig is ilyen voltam. Megmondtam hogy mikor nem lesz tanár a suliban meg ilyesmi. Szóval egyrészt érzem a dolgokat, másrészt pedig azért könyveket is olvasok hogy bizonyos legyek az érzéseimben.
Nagyon érdekel hogy mások hogyan látják a dolgokat, mert szerintem egységben az erő. De nem szerettem magam sohasem semmilyen kategóriába sorolni. Írtóztam attól hogy rocker legyek, vagy rapper vagy egyéb...Vagyok aki vagyok...Keresek, figyelek és találok. Tömören ennyi a titok.
Húú...ez izgi! :)
Hol olvastad? Vagy hallottad? Csak mert bővebben is olvasnék erről. ^^
Érdekes jelenséget tapasztaltam.
Egyre több energetikai változás megy végbe kívül és belül egyaránt.
Az idei karácsony alkalmával a Föld szívcsakrájának rendeződését tapasztalhattuk.
Elég sok volt a baleset és a káosz akik nem hangolódtak erre a frekvenciára.
Jövőre ez nagyon erősen aktivizálódni fog a kristályenergiával egyetemben.
A múltunk a halál felé tart, a jövőnk pedig az élet felé.
Aki rosszulléteket tapasztal az is ennek tudható be. Keresztanyámnak most szívpanaszai voltak. Ő régi energiás, de fejlődőképes. Szellemi ismerősöm pedig néha depresszív rohamokkal küzd.
A régi energiások talán túl gyengég már hogy változtassanak, de van még remény.
Az új energiások viszont formálódnak csiszolódnak a változáshoz.
Szeretném hangsúlyozni hogy földeljük le magunkat (gyökércsakra, földhöz közeli ételek) mert minket viszont az a veszély fenyeget hogy hirtelen elszállhatunk, rosszul lehetünk, depresszióba eshetünk.
Gyökércsakra magyar mantrája: "Uuuuuu..."
Ezt muszáj volt leírnom.
Tudom hogy fontos a földelés. Tapasztalatból írom.
Izgalmasan:))
Jó éjt:)
Sehogy:DDDDDDDDDD
Szép -csúnya álmokat Zolcsika:))
Szép álmokat mindenkinek.
Ne aggódjatok ,küldök:))))
MIért?:)
Utálok nyerni:):))
Jólvan, Te nyertél!!! Én ezt már nembíírom!!!
Ez kész!! :))))