Absztrakt valóság... (beszélgetés)
Miért kiabál velem folyton mindenki?:))
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ugyanarról beszélünk, Te!!!!
Csak más megfogalmazásban!! ÁÁÁÁÁ....
Ne ragadj le a részleteknél:))
Minden virág tökéletes:))
Jelentéktelen csak akkor létezhet,ha jelentős i van,de akkor a jelentéktelen is jelentőssé válik,hisz nélküle nem jöhetett volna létre ama jelentős valami....szóval....vágod?:))
Baby:))
Belegondolsz azokba a dolgokba ,amikről írsz?....néha...valaha...valamikor is?:))
Én sem vagyok spirituális ember...:))))
Én a földi jelenlét értékéről és hatalmáról beszélek.
Ebben az értelemben akit elvesztek, hiányozni fog.
Már a tudat is hogy nincs az anyagi síkon.
De el kell fogadni...
Persze ,hogy nem:))
Igen,jelentéktelenek voltak......vagy éppoly jelentősek,mint te,vagy én,vagy bárki más:))
Jelentéktelennek mondod Jézust??
Jelentéktelennek mondod Mercury-t???
Jelentéktelennek mondod Magad???
Megalkotni és hátrahagyni valamit az jelentéktelen???
Nem értelek...
Ezt örömmel hallom:))
Egy spirituális ember ,mint amilyen te vagy,a halál,nem is jelent semmit.....szóval miért is vagy szomorú?:))
Nem.
Csak arra ,mennyire jelentéktelenek vagyunk mindannyian.
Én nem vagyok spirituális ember.
Összeroskadnék,és valószínűleg szinte belehalnék a halálába....de nem is akarok belegondolni,sem érezni azt,amit akkor éreznék....és igazából fogalmam sincs mit éreznék.
Meghalt Jenis Joplin,Charlie Chaplin,Jézus,Amstrong,és Freddy Mercury......na és?:))
Baby:))
Az élet megy tovább...nélküle,nélküled,vagy én nélkülem is.
Mindenki maradandó,és ugyanakkor pótolható is.
Érzelmi szálak fűződtek hozzá, egy nagyon rokoni, mély érzés amit nem lehet elmagyarázni.
------------------------------------------
Úgy érzem hogy országok, határok, etnikum, stb. nem ismer a szeretetnek és a szerelemnek határokat, még ha nem is találkozunk...
Zolcsika!
Ő egy pár filmes színésznővolt aki nem érte meg a negyvenet.
Ennyi?!
Nem volt hozzá közöd,nem érezted a bőre illatát,,nemtudta,hogy te szeretted őt.....egyszóval idegen voltál számára,és te is az ő számára.