Abortusz :/ (beszélgetés)

1 2 3 4
2020. aug. 24. 18:52

Nem szeretném a nevem adni

Azt hiszem semmi olyan dolgot nem kérdeztem amire ne lehetne válaszolni

De ha annyit el mondok, hogy van 3 gyerekem, a másodikkal veszélyeztetett terhes voltam, a harmadiknál is adózott kisebb gond... Sem anyagilag, sem máshogy nincs segítségünk... Ezért gondoltam abortuszra, bár talánjobban félek tőle mint egy újabb szülésznők...

2020. aug. 24. 18:51
Szerintem a többség egyetért a hozzászólásoddal, akár törlik, akár nem.
2020. aug. 24. 18:47
Egyből nem fog senki haragudni, ha felteszed a saját neveddel, úgy fair, ha ilyen kényes témában érdeklődik valaki.
2020. aug. 24. 18:47
És most akkor névvel mondjam el, hogy nem fájt, semmit nem éreztem, nem viselt meg sem testileg, sem lelkileg? Mire mész vele?
3. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. aug. 24. 18:46

Kedves anonim, hogyan szeretnéd? Privátban? Te ezt a témát cikinek érzed, de más meg adja hozzá nevét? Elég kettős mércével mérsz.

Milyen tapasztalatokra vagy kíváncsi, érzelmi, testi, ügyintézés?

Az abortusz annyira magánügy, hogy abba másnak nem illik beleszólni. Én legalább semmilyen tanácsot nem adnék, még a lányomnak sem.

Ha első gyerek lenne, azt én tuti nem merném elvetetni, mert félnék, legyek én a millióból egy , akinek soha-soha nem lehet többet gyereke, a potenciális szövődmény miatt.

2020. aug. 24. 18:43

Ne haragudjatok hogy így kérdeztem..

Pl olyan dolgokra vagyok kíváncsi hogy mennyire volt fájdalmas? És utána testileg hogy viseltétek..

2020. aug. 24. 18:13

Sziasztok!

Olyan nőkkel szeretnék beszélgetni akik valamilyen oknál fogva meg szakították a terhességüket.. személyes apasztalatokat szeretnék kérni

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook