Abortusz :/ (beszélgetés)
Nem szeretném a nevem adni
Azt hiszem semmi olyan dolgot nem kérdeztem amire ne lehetne válaszolni
De ha annyit el mondok, hogy van 3 gyerekem, a másodikkal veszélyeztetett terhes voltam, a harmadiknál is adózott kisebb gond... Sem anyagilag, sem máshogy nincs segítségünk... Ezért gondoltam abortuszra, bár talánjobban félek tőle mint egy újabb szülésznők...
Kedves anonim, hogyan szeretnéd? Privátban? Te ezt a témát cikinek érzed, de más meg adja hozzá nevét? Elég kettős mércével mérsz.
Milyen tapasztalatokra vagy kíváncsi, érzelmi, testi, ügyintézés?
Az abortusz annyira magánügy, hogy abba másnak nem illik beleszólni. Én legalább semmilyen tanácsot nem adnék, még a lányomnak sem.
Ha első gyerek lenne, azt én tuti nem merném elvetetni, mert félnék, legyek én a millióból egy , akinek soha-soha nem lehet többet gyereke, a potenciális szövődmény miatt.
Ne haragudjatok hogy így kérdeztem..
Pl olyan dolgokra vagyok kíváncsi hogy mennyire volt fájdalmas? És utána testileg hogy viseltétek..
Sziasztok!
Olyan nőkkel szeretnék beszélgetni akik valamilyen oknál fogva meg szakították a terhességüket.. személyes apasztalatokat szeretnék kérni
További ajánlott fórumok:
- Elítélendő az a fiatal nő vagy asszony aki abortuszra megy?
- Volt-e abortuszod valaha?
- Ne az abortuszt válaszd...
- Hogyan zajlik az abortusz?
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Szerinted ki a felelős a sok abortusz miatt? És miért olyan tabu ez a a kérdés?