A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nekem fiam 8.het ket nap. Kesett bementem dokihoz. Majd ezt a leletet kaptam :-)
hogy lehet leírni egy hónapot, amíg nem vérzel?
Amúgy pont itt a fórumon egymás után jöttek a csajok korai tünettel: niagara folyással. És egymás után pozit teszteltek. Én aggódok, mert nekem nincs niagara. Egyik este volt csak.
mi sem nagyon szexelünk ovu után :D
Szurni bocsi a telefon neha eroszeretettel probal beleokoskodni abba amit irok
Ne kovezzetek meg de en is ugyanigy voltam 10 es 7 eve. Es valahol most is sajnos. Azert vagyok ilyen racionalista :-) de persze barmikor barmi tunetem van mindig megirom nektek.
Mondjuk most nem.irtam hogy mensi utan par nappal elkezdett neha na most kapaszkodjatok meg szűrni a.hasam. Es.most nem tudom hogy a cicka miatt vagy premens miatt de mintha valamiert erosebb mehtevekenysegem lenne. Es nem.szeretnem ha valami galibat csinalnek.wzoval ha valamelyik ilyen tunetet okoz es az rosszra utal inkabb abbahagyom.
Èn elfogadom..de azUram nem èrti :)
Terhessègek alatt sok folyásom volt. De most tènyleg nem tudom hogy lesz..lenne a seb óta miatt hogy is ìrjam.
Ez a természet, így vagyunk kitalálva :)
Nekem is az előző hónapban volt életemben először, mellé egy pozitív teszt, de sajnos pár nap múlva elkezdtem vérezni, az előzmények miatt, telefon orvos, kórház, vérvétel, Uh. Szerintem annyi terhességi tesztet egy átlagos nő egész életében nem használ el, mint én :(
Mensi elott nekem kremes sot valahogy jon nyulos is. Multkor is.volt mikor dokim azt mondta.hogy ovu lesz es megjott meg a mostani honapban is.... Szoval ha nekem az jon akkor mar nem.is.fogok tesztelni
Szègyen vagyok de ne nevessetek ki de már nem kivánom a sexet. Havi előtt egy nappal mehet de aztán meg jön de ìgy ovu után nehezen lehet rávenni. Ovuig tini vagyok ovu után klimaxolok :/ :D
Biztató vagy a mondatod vège pláne :D
:-D. A bugyi rolad este ha apusod megtudja mennyire. Parazol :-D
Èn az első nem èreztem úgy ahogy ìrod kèsett - teszt - vártam - uh.kimutatta 8 hetes baboca.
2. Enyhe undor a vajaslekváros kenyèrre. - teszt 10 perc után halvány nega 2 hèt kèsès után.( kèsőn volt ovum) - vártam-1. Uh alapján 6 . hèt csak majd vissza kèsőbb dokihoz- görcsök 1000-rel
3. Nem tudtam.hogy terhes vagyok- kaja undor - áhá valami nem stimm ember nevet á mi van veled? Kèrdi tőlem..- teszt dèli pisi óriási pozi- görcsök.
A fiúkkal görcsöltem ès kaja undorom volt.
Szerintem meg van ra lehetoseg hogy essen :-D amugy nekem esett bar egy tizedet de.esett es jott a ciklusvegi mikulas megis
Ez még lehet beágyazódás.
Elso vedekezes nelkuli honapom. Gyogyszer szedes elott sem volt 26 napnal korabban vagy 28 napnál késobbi menszeszem. Szoval idealisnak mondhato volt mindig
Mèg csak szerda van!! Nem?? Mièrt ne ágyazodhatna be? Na lányok èn ilyen rózsaszìn mikulásról is lemaradtam eddig is..
Hány napossak a ciklusaid?
Nekem nagyon fura, hogy ilyen "érdekes" tünetetitek vannak :) Három gyereket szültem, de Sehol nem fájt, szúrt a terhesség elején, alatt ... A vérzésem késett, pozitív teszt, irány az orvos, Uh, ennyi... Tegnap a rendelőben berohant egy kismama, szúr a hasam doktor úr, csináltasson egy ultrahangot- az orvos ránéz, a múlt héten is ez volt, nem szerelhetek magára egy készüléket, de megnézette. A túl sok vizsgálat sem jó, szerintem.
Vasárnapra kellene de baromira faj a méhem, duzzadt, ma is észrevettem egy kis rozsaszin maszatot de ez mar tuti nem beágyazodas nem?
Nem biztos. Amig nincs mikulás, addig nincs veszve semmi!!
Mièrt? Mikor kell megjönnie? Èn vìzes hol krèmes vagyok most lehet nem lesz baba de èn ilyenkor is szarazabb vagyok
Akkor ez a hónap elment tuti:-(
Én tapasztalom menzi előtt a vizes folyást, akkor tudom hogy nincs baba nálam.
Babásan a nemvárt előtt és után száraz voltam.
Próbálok visszaolvasni, és értelmezni, de nagyon sok az infó :) Csimicsanga, neked is van több gyereked, de már nagyok?
Èn mióta megcsinálták a mèhszájsebemet szaraz vagyok havi előtt. Règen meg krèmes.. Szóval ez egyèn függő.
Egy jó nőgyógyász nagyon fontos. Nekem szerencsém van, mert a Szent Imrében az újszülött osztályon a főnővért a férjem gyerekkora óta ismeri, tőle kérdeztük, ki a legjobb, kit ajánl, és nem csalódtunk benne. Sok orvosnál horror árak vannak szüléskor :(. Mi megkérdeztük előtte, hogy vállalja-e, és mennyiért, és meglepődtünk, mikor nem mondott összeget. Amennyit gondolunk, volt a válasz. Igaz, míg a kis manócska a pocakomban volt, hozzá jártunk magánrendelésre, de mindig hosszú ideig bent voltunk, türelmes volt, bármit lehetett tőle kérdezni.Nagyon jó szakember. Persze csodákra ő sem képes, varázsolni azt nem tud :)de bármikor felhívhatom a mobilján, ha gondom van, és egyszer így mentette meg az életemet, telefonon keresztül diagnosztizált egy méhen kívüli terhességet, azonnal mentünk hozzá, vizsgálat, kórház, műtét...
Lehet egy kerdésem? Biztos 500 megbeszéltétek már de nem tudok keresni a kérdések között! Menszesz előtt milyen folyás a normális? Nekem most vizes lett estére de elég jelentős a mennyisége.....rosszat jelent:( úgy érzem A hasam alja szét akar durranni, határozottan meg van duzzadva
További ajánlott fórumok: