A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Na utánanézek, köszönöm, reméljük még ott lesz :))
Aztán no stressz, bármi van!! Mondom ezt én.. :D
UramIsten,milyen orvosok vannak?!Engem enyhe gorcsoles miatt arra kertek 6 hetesen,hogy jo lenne 12.hetig otthon maradnom.Jo,az uh-n lattak egy kis beverzest is,de banyek,Lemonchellobol ver jott!!!Felhaborito!!!A masodik doki is irhatott volna fel Utrogestant.Hallgass komoly zenet Lemonchello,az emberi szervezet 70%-a viz,a babainkrol a kezdetekben nem is beszelve!A komoly zene bizonyitottan pozitiv rezgeseket bocsajt ki,a viz molekulait gyonyoruve alakitja.(Kinai tudosok bizonyitottak be,fent van youtubon is).En megprobalnam,hatha segit!A pihenes olyan szinten pihenes legyen,higy tenylegesen csak wc-re es zuhanyozni menj ki.Most semmit ne csinalj egy darabig!Es tedd a pocidra a kezed!Erezni fogja az energiad!Nem vagyok humbuk professzor,de az energiaaramlasokban hiszek!Nagyon szurkolok,hogy minden rendben legyen!Ja,es soooook-soooooook vízivás!!!!
Puszik ♡♡♡
Nekem még nincs gyerekem , nem tudom hogy működik pontosan, de tudtommal hüvelyi uh van a szívhangig ,pláne ha normál uh-n nem lát semmit....
Próbálj meg pihenni, ne ezen kattogni. :( Hallgass valami relax zenét, vagy ami Téged ellazít. Azóta már nincs vérzésed ugye?
Huhh ez jó hír, h látták az uh-on!! És teljesen egyetértek, pihenned kell, semmi meló és megerőltetés!! Ez a tegnapi doki egy idióta, h képes volt azt mondani, menjél nyugodtan dolgozni :(( pihenj sokat és reméljük a legjobbakat!! Elhiszem, h ki vagy merülve. Mikor kell visszamenned dokihoz? Nekem is hátrahajló a méhem. Ez semmi hátrányt nem jelent, hidd el :)
Írj holnap, h hogy vagy!! Drukkolok nagyon! Fel se kelj, ha nem muszáj ;) <3
én is elteszem magam holnapra, reggel jelentkezek :)
jó éjt nektek!
Lemonchello, kapaszkodik a kis pötyid!
Na csajok én is elteszem magam holnapra.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek! :)
Edit holnap a kártyapakliból tesztügyileg a treff lapot húz ki. Viritson reggel a zebracsík!! :)
Én 23 évesen az első a másodikat 25 és fél évesen.
A harmadikat több mint egy éve szeretnénk, de eddig 2 missed ab- nál tartunk. Napokban leszek 37 éves és a közvetlen családomban a férjemen és a kisebbiül senki nem támogat, mindenki le akar beszélni a 3. gyerekről.
Én pedig semmi másra sem vágyom, mint mégegyszer átélhessem a csodát.
No .... Kedves Hölgyeim! Megyek klimaxolni... Ennyi jár nekem is megtettem amit megkövetelt a " baba "
Kitartást mindenkinek! Aludjatok jól .... Holnap jövőj rontani a levegőt! :D pusz
utrogestánt nem adott a doki a vérzésre?
Pihenj vigyázz magadra és a kis csöpségre Lemonchello!!
Hcg-s vérvétel nélkül ne enged a műtétet!!!!
De ilyenre ne is gondolj, minden rendbenlesz kapaszkodik Ő :)
pihenj, relaxálj, mantrázd, hogy megmarad és egészségesen megszületik!
Megyek is alfába értetek!!! Most!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?